Leeftijd gastouder

39 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5,-

Flexibele opvang

Woonplaats

Goirle

LRK registratie

Locatie

Ik ben gastouder Desiree uit Goirle. Ik ben op 12 januari 2015 begonnen als gastouder. Ik heb in een dierenwinkel gewerkt en in een showroom voor tegels en sanitair, daarna omscholing gedaan voor gastouder. Ik heb de opleiding Helpende Zorg en Welzijn niveau 2 afgerond. Ik heb een cursus kinder E.H.B.O gedaan. Ik heb 3 kinderen in de leeftijd van 7 jaar 5 jaar en 2,5 jaar. En ben getrouwd. Het is erg belangrijk om de kinderen vrij te laten, het kind kind laten zijn maar wel onder begeleiding. Mocht het weer het toelaten dan gaan we veel wandelen, naar de speeltuin toe om lekker te klimmen en te ontdekken, kleien, knutselen en spelletjes doen. Het ligt natuurlijk aan de leeftijd van de kindjes maar meestal rond half 9 naar school brengen daarna eventueel ontbijten. Rond 10 uur een stukje fruit eten en wat drinken, daarna of naar bed voor de wat kleinere kindjes of we gaan knutselen of naar de speeltuin. Rond 12 uur half 1 gaan we lunchen en daarna spelen of je eigen ding doen tot een uurtje of 3 en dan gaan we wat drinken en een koekje eten om daarna even een rustmomentje te pakken en eventueel tv kijken. Ik ga liever s’middags niet naar de speeltuin in verband met de drukte. Ik heb rond de 8 kinderen in de opvang inclusief mijn eigen kinderen. En de leeftijd is tot ongeveer 5 jaar. Wij hebben een hond die op leeftijd is maar die is buiten en dat gaat heel goed met de kindjes. Ik woon in een ruime eengezins woning. In een kindvriendelijke buurt met meerdere speeltuintjes. Ja we hebben een kindvriendelijke tuin met kunstgras en meerdere speelatributen. Er zijn meerdere speeltuintjes en er is ook wel een kinderboerderijtje in de buurt. Ik ga meestal te voet, ik heb wel een fiets maar ga liever wandelen.  Ik heb meerdere materialen tot mijn beschikking zoals: een duwwagen, fietskarretjes, een dubbele ledikant, een box, kinderstoelen, campingbedje etc.


Gastouder Desiree
uit Goirle


Ik ben gastouder Desiree uit Goirle. Ik ben op 12 januari 2015 begonnen als gastouder. Ik heb in een dierenwinkel gewerkt en in een showroom voor tegels en sanitair, daarna omscholing gedaan voor gastouder.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.