Leeftijd gastouder

39 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 6.00

Flexibele opvang

Woonplaats

Amsterdam

LRK registratie

Locatie

Profiel: Ik ben zelf moeder van 2 hele lieve kinderen. Een jongen van 15 jaar en een meisje van 13 jaar. Samen met mijn kinderen vormen wij een hecht gezin.Ik heb op een kinderdagverblijf gewerkt als leidster waar ik tevens kookte voor de kinderen. Ik ben er van overtuigd dat een baan als gastouder bij mij past. Het spreekt mij aan om als gastouder te werken omdat ik dol ben op kinderen. Ook is het contact houden met de ouders heel belangrijk Kinderen zijn voor mij ALLES! Een juiste en goede opvoeding voor kinderen is de basis. Zelf heb ik ook een cursus PIRAMIDE van het V V E gevolgd om me nog verder in de ontwikkeling van kinderen te verdiepen. Liefde, warmte, geborgenheid veiligheid staan voor mij voorop.Mijn hobby’s zijn: Zwemmen, dansen, en heel veel leuke activiteiten met de kinderen te doen.Ik ben ervan overtuigd dat ik met mijn kwaliteiten, enthousiasme, verantwoordelijkheidsgevoel goed kan overdragen aan de kinderen Ook ben ik energiek, creatief en zeer gemotiveerd.Ik wil met de kinderen activiteiten doen zowel binnen als buiten huis. zeer enthousiaste gastouder met liefde voor kinderen!


Gastouder Desiree
uit Amsterdam


Ik ben zelf moeder van 2 hele lieve kinderen. Al gastouder 10 jaar lang. Heb nog even op een bso gewerkt maar mijn passie ligt echt bij het gastouder zijn.. ik heb een jongen van 15 jaar en een meisje van 13 jaar. Samen met mijn kinderen vormen wij een hecht gezin.Ik heb op een kinderdagverblijf gewerkt als leidster waar ik tevens kookte voor de kinderen. Ik ben er van overtuigd dat een baan als gastouder bij mij past. Het spreekt mij aan om als gastouder te werken omdat ik dol ben op kinderen. Ook is het contact houden met de ouders heel belangrijk Kinderen zijn voor mij ALLES! Een juiste en goede opvoeding voor kinderen is de basis. Zelf heb ik ook een cursus PIRAMIDE van het V V E gevolgd om me nog verder in de ontwikkeling van kinderen te verdiepen. Liefde, warmte, geborgenheid veiligheid staan voor mij voorop.Mijn hobby's zijn: Zwemmen, dansen, en heel veel leuke activiteiten met de kinderen te doen.Ik ben ervan overtuigd dat ik met mijn kwaliteiten, enthousiasme, verantwoordelijkheidsgevoel goed kan overdragen aan de kinderen Ook ben ik energiek, creatief en zeer gemotiveerd.Ik wil met de kinderen activiteiten doen zowel binnen als buiten huis. zeer enthousiaste gastouder met liefde voor kinderen!

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.