Leeftijd gastouder

44 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5.70

Flexibele opvang

Woonplaats

Schiedam

LRK registratie

Locatie

Beste ouders, Ik ben Debora, een lieve gastouder van 39 jaar en ik ben moeder van een leuke knul van 12 en sinds kort van een baby. Ik heb veel ervaring in het werken met jonge kinderen, omdat ik peuterleidster geweest ben bij verschillende dagverblijven.

Ik zal vertellen wat ik te bieden heb: -Ik bied een vast ritme in een liefdevolle en rustige omgeving. -Ik bied gedurende de dag afwisselende activiteiten aan passend bij de leeftijd en behoefte van uw kindje. Denk aan: knutselen, koekjes bakken, torens bouwen, dansen, enz. De televisie staat bij mij zelden aan. Met de allerkleinsten knuffel ik natuurlijk heel veel, maar zing ik bijv ook liedjes, lees ik boekjes enz. -Ik maak graag uitstapjes naar bijv de kinderboerderij, of als het regent lezen we soms boekjes in de bibliotheek. Ik vraag hier geen extra vergoeding voor. -Alles is verder bij de prijs inbegrepen, zoals: eten en drinken, tussendoortjes, vers fruit en een opvangboekje waar ik dagelijks in zal schrijven hoe het gegaan is met uw kindje. Ook luiers zijn bij mij inbegrepen, dus geen gesjouw met een volle tas! -We hebben een rookvrije en nette eengezinswoning met een tuin. -Onze woning is gelegen in woudhoek in een groene en kindvriendelijke buurt met veel speeltuintjes waar we kunnen spelen. Of we maken een wandeling in de bye bye buggy door de polders! -Er woont bij ons een hele lieve Australian labradoodle met een hypoallergene vacht die dol is op knuffelen met de kindjes.

Ik heb de Kiki training afgerond, deze is speciaal gericht op gastouders met kinderen vanaf 3 maanden tot 4 jaar. Met dit diploma ben ik VVE gekwalificeerd en heb ik geleerd nóg beter in te spelen op de ontwikkeling van de kinderen d.m.v. maandelijkse thema’s en bijbehorende activiteiten. Bij interesse of vragen, stuur een berichtje!

 

Mvg, Debora Verhulst


Gastouder Debora
uit Schiedam


Betrouwbare, professionele en betaalbare opvang

Opvang bij gastouder thuis

1-4 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.