Leeftijd gastouder

4 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5

Flexibele opvang

Woonplaats

Eerbeek

LRK registratie

Locatie

Ik ben gastouder Dary uit Eerbeek. Ik ben in 2008 begonnen als gastouder via een gastouderbureau . Ik heb altijd al met kinderen gewerkt of werk gehad wat relatief daar in de buurt kwam. Dus via via kwam ik in aanraking met een gastouderbureau. De werkzaamheden die ik gedaan heb voordat ik gastouder werd varieert. Ik ben Assistent Filliaalleidster geweest. Daarnaast heb ik in verschillende winkels gewerkt. Ook heb ik bij de Juliana toren gewerkt. De opleiding die ik heb gedaan is MBO 2 en ik heb voor de rest alle papieren die ik nodig moet hebben om gastouder te zijn. Ik heb de cursus EHBO gedaan. Ik heb zelf 2 kinderen die zijn al wat ouder en 1 daarvan woont nog thuis. Mijn kinderen zijn 27 en 29 jaar oud. Ik vind het belangrijk tijdens de opvang dat het gezellig is met normen en waarden. En wat ik ook belangrijk vind is respect van beide kanten.  De activiteiten wat ik met de kinderen doe is zeer variabele. Ik ben echt een buitenmens dus ik neem de kinderen graag mee naar buiten om daar leuke dingen met de kinderen te ondernemen. Maak graag boswandelingen of ga met ze naar de speeltuin. Als het regent dan gaan we binnen knutselen, spelletjes spelen of puzzelen. Mijn dagritme verschild wel per gezin. Meestal begint de dag om 06.15 uur. In de ochtend eten we dan een broodje. Tussen 10 en 11 is het tijd voor een fruithapje. Daarna gaan we een spelletje doen en tussen de middag is er weer een eet gelegenheid. In de middag als het goed weer is gaan we naar buiten maar ik luister wel naar wat de kinderen willen doen. Als het nodig is sluit ik een compromis af. Als de ouders het wensen doe ik tijdens de opvang ook lichtelijk huishoudelijke taken. Op dit moment heb ik 7 kinderen in de opvang in verschillende leeftijden. De vervoersmiddelen die ik gebruik is mijn eigen auto met toestemming van de ouders. Voor de rest loop ik veel of gebruik ik de fiets van de ouders. Ik ben flexibel in veel dingen. Als er extra dingen gedaan moeten worden kan dat altijd bespreekbaar gemaakt worden .


Gastouder Dary
uit Eerbeek


Ik ben gastouder Dary uit Eerbeek. Ik ben in 2008 begonnen als gastouder via een gastouderbureau . Ik heb altijd al met kinderen gewerkt of werk gehad wat relatief daar in de buurt kwam.

Opvang bij gezin thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.