Ik ben gastouder Dary uit Eerbeek

 

Over Ik ben gastouder Dary uit Eerbeek

Ik ben gastouder Dary uit Eerbeek. Ik ben in 2008 begonnen als gastouder via een gastouderbureau . Ik heb altijd al met kinderen gewerkt of werk gehad wat relatief daar in de buurt kwam.

Meer lezen
Naam
Dary
Leeftijd
0
Woonplaats
Eerbeek
Geslacht
Vrouw
Relatienummer
20170631
Opvang
Opvang bij gezin thuis
Flexibele opvang
Ja
Uurtarief
€ 5
Beschikbaar vanaf
10/09/2019
LRK registratie
Ja

Opvangmomenten

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
Ochtend
Middag
Avond
Opvangkinderen

0-1 jaar

1-4 jaar

4-12 jaar

De locatie is een benadering en niet het werkelijke adres van onze gastouder.

Ik ben gastouder Dary uit Eerbeek. Ik ben in 2008 begonnen als gastouder via een gastouderbureau . Ik heb altijd al met kinderen gewerkt of werk gehad wat relatief daar in de buurt kwam. Dus via via kwam ik in aanraking met een gastouderbureau. De werkzaamheden die ik gedaan heb voordat ik gastouder werd varieert. Ik ben Assistent Filliaalleidster geweest. Daarnaast heb ik in verschillende winkels gewerkt. Ook heb ik bij de Juliana toren gewerkt. De opleiding die ik heb gedaan is MBO 2 en ik heb voor de rest alle papieren die ik nodig moet hebben om gastouder te zijn. Ik heb de cursus EHBO gedaan. Ik heb zelf 2 kinderen die zijn al wat ouder en 1 daarvan woont nog thuis. Mijn kinderen zijn 27 en 29 jaar oud. Ik vind het belangrijk tijdens de opvang dat het gezellig is met normen en waarden. En wat ik ook belangrijk vind is respect van beide kanten.  De activiteiten wat ik met de kinderen doe is zeer variabele. Ik ben echt een buitenmens dus ik neem de kinderen graag mee naar buiten om daar leuke dingen met de kinderen te ondernemen. Maak graag boswandelingen of ga met ze naar de speeltuin. Als het regent dan gaan we binnen knutselen, spelletjes spelen of puzzelen. Mijn dagritme verschild wel per gezin. Meestal begint de dag om 06.15 uur. In de ochtend eten we dan een broodje. Tussen 10 en 11 is het tijd voor een fruithapje. Daarna gaan we een spelletje doen en tussen de middag is er weer een eet gelegenheid. In de middag als het goed weer is gaan we naar buiten maar ik luister wel naar wat de kinderen willen doen. Als het nodig is sluit ik een compromis af. Als de ouders het wensen doe ik tijdens de opvang ook lichtelijk huishoudelijke taken. Op dit moment heb ik 7 kinderen in de opvang in verschillende leeftijden. De vervoersmiddelen die ik gebruik is mijn eigen auto met toestemming van de ouders. Voor de rest loop ik veel of gebruik ik de fiets van de ouders. Ik ben flexibel in veel dingen. Als er extra dingen gedaan moeten worden kan dat altijd bespreekbaar gemaakt worden .

Annuleer

Reageer op Ik ben gastouder Dary uit Eerbeek

 • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
 • :
  Maandag
 • :
  Dinsdag
 • :
  Woensdag
 • :
  Donderdag
 • :
  Vrijdag
 • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.