Leeftijd gastouder

57 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5

Flexibele opvang

Woonplaats

Alkmaar

LRK registratie

Locatie

Ik ben gastouder Cynthia uit Alkmaar. Ik ben 9 jaar geleden begonnen als gastouder. Ik ben overblijfmoeder geweest en heb in een kinderdagverblijf gewerkt, ook heb ik 12 jaar als voedingsassistente gewerkt in het ziekenhuis. Ik heb de opleiding communicatie en voedingsassistent afgerond, ook heb ik het Leids kindercenter gedaan. Ik heb de cursus kinder E.H.B.O. gedaan. Ik heb 3 dochters van 14 15 en 17 jaar. Gezellig naar buiten gaan en rust en regelmaat vind ik belangrijk. Met boekjes bezig om te lezen en te bekijken, kleuren, naar buiten  om activiteiten te doen zoals naar de kinderboerderij te gaan vind ik leuk om te doen met de kinderen. We beginnen s’morgens met een koekje eten en drinken daarna even lekker naar buiten om 12 uur gaan we een broodje eten en eventueel als ze zin hebben gaan we dansen. Tussen 13:00 uur en 15:00 uur geen kindjes brengen of halen i.vm. rust. Ik heb 2 meisjes van 2 jaar een baby van 4 maanden en een jongen van 4 jaar in de opvang. Ik heb 3 poezen die veel buiten zijn. Ik woon in een eengezinswoning op een hoek in een kinderrijke buurt met voetbalplein en een parkje. Ik heb een hele kleine tuin in de zomer daar kunnen de kinderen in een badje. Er is een kinderboerderij waar ik zelf vrijwilliger ben. Ik heb een fiets met 2 zitjes. Er zijn 2 fietszitjes aanwezig en 2 campingbedjes, ook heb ik een dubbele buggy en 2 kinderstoelen.


Gastouder Cynthia
uit Alkmaar


Ik ben gastouder Cynthia uit Alkmaar. Ik ben 9 jaar geleden begonnen als gastouder. Ik ben overblijfmoeder geweest en heb in een kinderdagverblijf gewerkt, ook heb ik 12 jaar als voedingsassistente gewerkt in het ziekenhuis.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.