Leeftijd gastouder

3 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5

Flexibele opvang

Woonplaats

Sprang Capelle

LRK registratie

Locatie

Ik ben gastouder Claudia uit Sprang Capelle. Ik ben 12 jaar geleden begonnen als gastouder door een advertentie in de weekblad. Mijn zoontje was toen 0,5 jaar en moest eigenlijk wel gaan werken, maar ik zat er ook tegen op omdat mijn zoontje nog zo jong was. Toen ben ik meer gaan informeren en kwam dit op mijn pad. En dit kwam toen ook echt goed uit en heb er nu al 12 jaar veel plezier in en veel ervaring mee. Voordat ik gastouder werd heb ik ook vrijwillegers werk gedaan bij een peutespeelzaal. Voordat ik gastouder werd heb ik ook vrijwillegers werk gedaan bij een peutespeelzaal. Ook heb ik in een Bejaardenhuis op vossenberg in kaatsheuvel gewerk. Ik heb ook nog op een sociale werkplaats  voor verstandelijk beperkten gewerkt, en bij fuji in Tilburg. Ik heb de opleiding LHNO huisartschool gevolgd, en de NDGO verzorging. Ik ben met de opleiding NDGO verzorging blijven hangen op de psychologie, kon daar toen die tijd wel een certificaat voor krijgen maar geen diploma dus dat wou ik liever niet. Toen heb ik gewerkt bij Fuji toen ik 18 was. Ik heb de kinder EHBO cursus gevolgd, en een gastouderbureau cursus gevolgd. Ik heb zelf ook nog kinderen 2 jongens, mijn oudste is 26 en mijn jongste is 12. Mijn man woont ook bij ons in huis en is 53 jaar. Ik vind het belangrijk dat het kind het kind kan zijn, en dat het kind kan ontwikkelen op zijn of haar eigen manier. Ik ben met de kinderen voornamelijk heel veel buiten. Verder doe ik natuurlijk ook andere activiteiten zoals: Boekjes lezen, knippen, plakken en knutselen, kleien en verfen. Ik vind wel altijd je bent niets verplicht, niks moet. Als ze wat ouder zijn moeten ze ook naar school en hebben ze veel te doen dus ze hebben bij mij ook als ze het willen veel vrijheid. Smorgens begin ik rustig met eventjes de televisie aan. Om 09:30 zingen we een liedje en gaan we fruit eten.  Dan gaan we vaak eventjes naar buiten naar de speeltuin of een boodschapje doen. Rond 12:00 eten we een broodje. Om 13:00 gaan de meeste kleintjes naar bed toe, en de anderen gaan dan gewoon lekker spelen. Ik heb 7  kindjes in de opvang: de jongste is 3 mnd daarna komt er een baby 7 mnd , jongen 16 mnd jongen bijna 4 , meisje 2,5  en nog 2 jongens van 2,5. Ik heb 2 parkietjes die ziten altijd in een kooi. Ik heb ook nog 2 kleine hondjes, de hondjes zijn niet anders gewend met kindjes in huis. Ik hou het altijd wel in de gaten maar het gaat eigenlijk altijd super goed. Ik woon in een hoek huis met een tuin die helemaal is afgesloten. Ik woon in een kindvriendelijke buurt. Achter mijn huis is een voetbal veld, speeltuin. Ik heb een tuin die is helemaal betegelt, zodat de kindjes er lekker kunnen spelen. We hebben speeltuinen in de buurt. Ik ga altijd lopend, heel af en toe met de fiets. Ik heb een Complete babykamer ingericht, ik heb 3 bedjes, 3 kinderstoelen, een box, 1ling kinderwagen, 2ling kinderwagen, 4ling kinderwagen, Losse buggy, mama fiets met zitjes. En natuurlijk voldoende speelgoed.


Gastouder Claudia
uit Sprang Capelle


Ik ben gastouder Claudia uit Sprang Capelle. Ik ben 12 jaar geleden begonnen als gastouder door een advertentie in de weekblad. Mijn zoontje was toen 0,5 jaar en moest eigenlijk wel gaan werken, maar ik zat er ook tegen op omdat mijn zoontje nog zo jong was. Toen ben ik meer gaan informeren en kwam dit op mijn pad. En dit kwam toen ook echt goed uit en heb er nu al 12 jaar veel plezier in en veel ervaring mee. Voordat ik gastouder werd heb ik ook vrijwillegers werk gedaan bij een peutespeelzaal. Voordat ik gastouder werd heb ik ook vrijwillegers werk gedaan bij een peutespeelzaal.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.