Leeftijd gastouder

5 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 2

Flexibele opvang

Woonplaats

Doetinchem

LRK registratie

Locatie

Ik ben gastouder Christien uit Doetinchem. Ik ben 11 jaar geleden begonnen met gastouder werk. Ik paste toen op voor mijn kleinkinderen. Ik heb ik een slagerij gewerkt, productiewerk gedaan en even als gezinsverzorgster gewerkt. Ik heb de huishoudschool gedaan een ovb opleding en nog de MSPO gezinsverzorgster opleiding gedaan. De EHBO cursus heb ik gevolgd en om gastouder werk te doen de gastoudercursus. Zelf heb ik 2 kinderen en 7 kleinkinderen. Ook heb ik nog een man. Ik vind het belaangrijk om op 1 lijn te zitten met de ouders qua opvoeding, straffen en beloning. Ook vind ik hygiene en voeding belangrijk. De regels in huis zijn ook belangrijk en dat de kinderen dat weten. Ik ga veel fietsen en buiten zijn vind ik belangrijk. Ook knutselen, tekenen en ander activiteiten vind ik leuk om te doen. Een half uur tv kijken in overleg mag ook. ’s morgens rustig beginnen met aansluiten wat eten en drinken. Daarna slapen de jongste kindjes en doe ik een activiteit met de andere kindjes. In de middag de lunch en dan slapen de andere kindjes in de middag. Met de kleintjes wat tutten hier en daar en dan mogen hun ook slapen. Na wat eten en drinken kunnen we weer wat leuks gaan doen. Op dit moment heb ik 1 kindje van 11 jaar in de opvang en af en toe komt mijn kleinkind. We hebben een oude papagaai in huis, de kinderen mogen hier niet in aanraking komen. Daar houd ik toezicht op. We wonen in een laagbouw, 1 gezinswoning. Het is een rustige buurt en zeer kindvriendelijk. We hebben een grote tuin die omheind is. Er zijn veel speeltuinen in de buurt en een kinderboerderij/park om eendjes te voeren. Ik gebruik de fiets. (auto heel zelden en in overleg). Er is een box, ledikant, fietsjes, stoelen, wandelwagen, autozitje. Voor nu geen aanvulling, alles is te overleggen met mij.


Gastouder Christien
uit Doetinchem


Ik ben gastouder Christien uit Doetinchem. Ik ben 11 jaar geleden begonnen met gastouder werk. Ik paste toen op voor mijn kleinkinderen.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.