Ik ben gastouder Christane uit Zeewolde

 

Over Ik ben gastouder Christane uit Zeewolde

Ik ben gastouder Christane uit Zeewolde. Ongeveer 15 jaar geleden, kort nadat mijn oudste dochter werd geboren, ben ik begonnen met het gastouderopvang. Ik heb altijd al met kinderen gewerkt: zo heb ik bij een peuterspeelzaal en een naschoolse opvang gewerkt. Ook ben ik een jaar au-pair geweest in Frankrijk. Op dit moment heb ik geen kinderen meer in de opvang, dus sta open voor nieuwe aanvragen! Naast dat ik gastouder ben heb ik ook een eigen bedrijfje. Ik verkoop zelfgemaakte zeepjes en kruidenbalsems en geef ik workshops. Aangezien ik zelf erg creatief ben, dit neem ik graag ook mee tijdens de opvang.

Meer lezen
Naam
Christane
Leeftijd
0
Woonplaats
Zeewolde
Geslacht
Vrouw
Relatienummer
20180883
Opvang
Opvang bij gastouder thuis
Flexibele opvang
Ja
Uurtarief
€ 5
Beschikbaar vanaf
28/08/2019
LRK registratie
Ja

Opvangmomenten

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
Ochtend
Middag
Avond
Opvangkinderen

0-1 jaar

1-4 jaar

4-12 jaar

De locatie is een benadering en niet het werkelijke adres van onze gastouder.

Ik ben gastouder Christane uit Zeewolde. Ongeveer 15 jaar geleden, kort nadat mijn oudste dochter werd geboren, ben ik begonnen met het gastouderopvang. Ik heb altijd al met kinderen gewerkt: zo heb ik bij een peuterspeelzaal en een naschoolse opvang gewerkt. Ook ben ik een jaar au-pair geweest in Frankrijk. Op dit moment heb ik geen kinderen meer in de opvang, dus sta open voor nieuwe aanvragen! Naast dat ik gastouder ben heb ik ook een eigen bedrijfje. Ik verkoop zelfgemaakte zeepjes en kruidenbalsems en geef ik workshops. Aangezien ik zelf erg creatief ben, dit neem ik graag ook mee tijdens de opvang. Ik ga er veel op uit met de kinderen en knutsel regelmatig. Ook voorlezen en spelletjes doen doe ik graag. In de omgeving van mijn huis zijn genoeg speeltuintjes aanwezig. Mijn man is gitaarleraar en begint s’middags met werken, daarom eten wij in de middag warm. Kinderen kunnen brood eten of met ons mee eten, afhankelijk wat de vraagouders willen natuurlijk. 

Jullie zijn van harte welkom om een keer langs te komen.

Annuleer

Reageer op Ik ben gastouder Christane uit Zeewolde

 • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
 • :
  Maandag
 • :
  Dinsdag
 • :
  Woensdag
 • :
  Donderdag
 • :
  Vrijdag
 • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.