Ik ben gastouder Christa uit Rotterdam

 

Over Ik ben gastouder Christa uit Rotterdam

Ik heb altijd opgepast en heb activiteiten begeleiding opleiding gedaan, sociaal pedagogische hulpverlening . Ik heb kinder revalidatie  12 en half jaar gewerkt therapeutische peuters groep met gebaren taal (baby gebaren) en dan uitbreiden. Als pedagogische begeleiding, bezig met peutergroepen en ook individueel bezig zoals verslagen schrijven, communicatie met ouders, overleg maatschappelijke werk in een team bezig, advies geven aan ouders. Ik heb een EHBO-cursus en sensorisch integratie problematisch de cursus werd binnen het bedrijf gedaan. Ik woon samen met mijn dochter van 9 jaar, mijn man en kat, konijn. Ik vind dat de kinderen veilig en gezien moeten worden. Ook vind ik het belangrijk dat de kinderen mogen zijn hoe ze zijn. Maar ook vrolijk rond lopen.

Meer lezen
Naam
Christa
Leeftijd
42
Woonplaats
Rotterdam
Geslacht
Vrouw
Relatienummer
20182124
Opvang
Opvang bij gezin thuis
Flexibele opvang
Nee
Uurtarief
€ 4
Beschikbaar vanaf
09/07/2019
LRK registratie
Ja

Opvangmomenten

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
Ochtend
Middag
Avond
Opvangkinderen

0-1 jaar

1-4 jaar

4-12 jaar

De locatie is een benadering en niet het werkelijke adres van onze gastouder.

Ik heb altijd opgepast en heb activiteiten begeleiding opleiding gedaan, sociaal pedagogische hulpverlening . Ik heb kinder revalidatie  12 en half jaar gewerkt therapeutische peuters groep met gebaren taal (baby gebaren) en dan uitbreiden. Als pedagogische begeleiding, bezig met peutergroepen en ook individueel bezig zoals verslagen schrijven, communicatie met ouders, overleg maatschappelijke werk in een team bezig, advies geven aan ouders. Ik heb een EHBO-cursus en sensorisch integratie problematisch de cursus werd binnen het bedrijf gedaan. Ik woon samen met mijn dochter van 9 jaar, mijn man en kat, konijn. Ik vind dat de kinderen veilig en gezien moeten worden. Ook vind ik het belangrijk dat de kinderen mogen zijn hoe ze zijn. Maar ook vrolijk rond lopen. Ik doe activiteiten zoals lekker buiten zoals wandelen  in het bos,  knutselen,  tekenen, puzzelen maar hou ook graag van boekjes lezen, liedjes zingen en met blokjes spelen. De kinderen komen 7 uur ’s ochtends naar binnen en dan gaan we even met elkaar kletsen, vragen stellen hoe de dag was en lekker laten spelen. Daarna eten aan tafel en aankleden, in de auto stappen de kinderen richting school brengen. Bij de terug weg naar de speeltuin en weer in de auto en dan naar de kinderboerderij of naar huis elke dag is het verschillend. Rond 12 uur eten we brood en drinken we een smoothie erbij. Er zijn ook kinderen die een dutje doen en eventueel wordt er ook zindelijkheid- training uitgevoerd. Rond kwart voor 3 gaan wij de kinderen van school ophalen en dan de kinderen buiten laten spelen . Als we naar huis gaan, gaan we met de kinderen s’ avonds iets eten zoals stamppot of tussendoortje een appeltje. Rond half 6 worden ze opgehaald. Op dit moment heb ik 3 kinderen, mijn eigen kind ook op de opvang. De leeftijden zijn 2 jaar,4 jaar, 6 jaar en 9 jaar. Ik heb huisdieren, ik laat de dieren even aan de kinderen zien. De kat is heel erg bang de ene keer wordt er geaaid en andere keren ook niet. Het konijn zit in het hok en komt niet eruit en af en toe mogen de kinderen die ook aaien. Ik woon in een rijtjes huis met een grote tuin en een trampoline.  Ik woon in een gezellige buurt met een kinderboerderij. Ik heb een tuin en er wordt gebruik gemaakt van een trampoline, glijbaan en een bak met speelgoedjes en  fietsjes die in de tuin staan. Wij gaan naar de kinderboerderij, speeltuin en naar het bos. (In de zomer naar het peuterbadje). Ik heb een auto van 7 personen. Ik heb een kinder wagen (tweeling wagen) losse buggy en ook  6 auto stoelen met hoesjes erom heen, 3 ledikantjes, houten bedjes, speciale bedjes en slaapzakken. Ik vind belangrijk dat ik open contact heb met de ouders.

Annuleer

Reageer op Ik ben gastouder Christa uit Rotterdam

 • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
 • :
  Maandag
 • :
  Dinsdag
 • :
  Woensdag
 • :
  Donderdag
 • :
  Vrijdag
 • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.