Leeftijd gastouder

Niet ingevuld

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5,-

Flexibele opvang

Woonplaats

Nijmegen

LRK registratie

Locatie

Ik ben gastouder Charissa uit Nijmegen. In 2007 ben ik begonnen als gastouder t/m 2012 in Haarlem, daarna ben ik verhuisd naar Nijmegen  daar heb ik 3 jaar na schoolse opvang gedaan en ik ben sinds januari weer begonnen als gastouder. Voor 2007 ben ik 6 jaar huisvrouw geweest, ik heb ook in de winkel gewerkt en nu werk ik partime als postbode. Ik heb de havo en de mbo 2 helpende zorg en welzijn opleidingen gedaan. Zelf heb ik 4 kinderen van 18, 15, 11 en 1 jaar oud. Tijdens de opvang vind ik het belangrijk: Dat de kinderen buiten komen, ik probeer de regelmaat aan te houden die ze thuis hebben, dat ze mee draaien in het huishouden en als ik dan bijvoorbeeld boodschappen doe dat ze dan mee komen. Ik vind het leuk om verschillende activiteiten te doen met de kinderen: naar buiten gaan, naar de kinderboerderij gaan, samen wandelen, muziek maken, boekjes lezen en af en toe knutsel ik met de kinderen. Mijn dagritme hou ik aan we gaan elke ochtend naar buiten en ik heb een vast dag en eet ritme. Momenteel heb ik 1 kindje van 17 maanden in de opvang. De huisdieren die ik heb zijn: 1 hond en 2 katten, de hond komt niet bij de kinderen die zit achter het hek in de afgesloten keuken en de katten zijn gewend aan baby’s  dus dat gaat goed. Ik woon in een eengezingwoning (hoekwoning). Het is een kindvriendelijkebuurt. We hebben een voor en een achtertuin. Er zijn veel speeltuintjes in de buurt en de scholen zijn dichtbij. Ik maak gebruik van de wandelwagen en eventueel de fiets. De wandelwagen en bijna alles voor een kindje heb ik tot mijn beschikking, ook voor wat grotere kinderen.


Gastouder Charissa
uit Nijmegen


Ik ben gastouder Charissa uit Nijmegen. In 2007 ben ik begonnen als gastouder t/m 2012 in Haarlem, daarna ben ik verhuisd naar Nijmegen  daar heb ik 3 jaar na schoolse opvang gedaan en ik ben sinds januari weer begonnen als gastouder. Voor 2007 ben ik 6 jaar huisvrouw geweest, ik heb ook in de winkel gewerkt en nu werk ik partime als postbode. Ik heb de havo en de mbo 2 helpende zorg en welzijn opleidingen gedaan.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.