Ik ben gastouder Chantal uit Beverwijk

 

Over Ik ben gastouder Chantal uit Beverwijk

Mijn naam is Chantal ik ben 31 jaar en moeder van 2 mooie jongens de oudste is 5 jaar en zit op sleutelbloem in beverwijk. De jongste is op dit moment 9 weken oud. Ik heb gewerkt in de thuiszorg van zorgbalans. Ik vind het fijn dat ik nu zelf voor de jongens kan zorgen. Wij zijn een gezin met vader Dennis moeder Chantal Zoon Justin en zoon jayden.

Meer lezen
Naam
Chantal
Leeftijd
31
Woonplaats
Beverwijk
Geslacht
Vrouw
Relatienummer
20180507
Opvang
Opvang bij gastouder thuis
Flexibele opvang
Ja
Uurtarief
€ 5
Beschikbaar vanaf
01/10/2018
LRK registratie
Ja

Opvangmomenten

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
Ochtend
Middag
Avond
Opvangkinderen

0-1 jaar

1-4 jaar

4-12 jaar

De locatie is een benadering en niet het werkelijke adres van onze gastouder.

Mijn naam is Chantal ik ben 31 jaar en moeder van 2 mooie jongens de oudste is 5 jaar en zit op sleutelbloem in beverwijk. De jongste is op dit moment 9 weken oud. Ik heb gewerkt in de thuiszorg van zorgbalans. Ik vind het fijn dat ik nu zelf voor de jongens kan zorgen. Wij zijn een gezin met vader Dennis moeder Chantal Zoon Justin en zoon jayden. We hebben 2 hele lieve katten. Ik hou van lekker tuttelen met kinderen. Knutselen. Naar de speeltuin gaan. Dingen leren met de wat de wat oudere kinderen. als het mooi weer is lekker in de tuin met een badje. Ik hoop dat het je leuk lijkt om bij ons thuis te komen spelen! Liefs, Chantal

Annuleer

Reageer op Ik ben gastouder Chantal uit Beverwijk

 • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
 • :
  Maandag
 • :
  Dinsdag
 • :
  Woensdag
 • :
  Donderdag
 • :
  Vrijdag
 • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.