Leeftijd gastouder

38 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 7.10

Flexibele opvang

Woonplaats

Almere

LRK registratie

Locatie

Wie is het blije eitje?

Ik ben Chantal, getrouwd met Ali en moeder van 2 heerlijke kinderen Rayan (2019) en Jennah (2020)
Ik heb ondertussen al vele jaren ervaring in de kinderopvang en op een mytylschool basisonderwijs. Maar ik miste het zorgen voor de kleine kinderen en wilde zelf meer tijd met mijn eigen kinderen doorbrengen. Zo is het idee om zelf gastouder te worden ontstaan en een opvang te beginnen, het blije eitje.
Het blije eitje biedt dan ook opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar.

De 3rrr-en zijn voor mij erg belangrijk bij een kind. Iedereen kent ze wel: Rust, Regelmaat en Reinheid. Door structuur te bieden weet een kind wat hem/haar te wachten staat en wat ze van je kunnen verwachten.
Ik vind het belangrijk dat kinderen gezond eten, dus elke dag aan tafel gezamenlijk lunchen en fruit eten is normaal bij ons.

Verder vind ik de ontwikkeling van een kind erg belangrijk. Ik zal vaak voorlezen, liedjes zingen of muziekjes op de achtergrond afspelen. Niet alleen taal is belangrijk, maar ook de grove en fijne motoriek. Dit zal ik stimuleren door gerichte activiteiten aan te bieden. Daarnaast zal ik ieder kind in zijn/haar eigen waarde laten. Ieder kind is uniek en leert op zijn/haar eigen tempo. 

Ik zal elke dag met de kinderen naar buiten gaan. Buitenlucht is immers gezond. We hebben een ruime tuin met een klein grasveldje, een speelpleintje bij ons voor en achter en nog leukere speelplekken met een kinderboerderij om de hoek. Zelf hebben wij ook 2 hele leuke jonge katten die gek zijn op kinderen en dus ook aan kinderen gewend zijn.

De openingstijden van het blije eitje zijn van 7:00 tot 18:00 uur met een uitloop tot 18:30 uur. Dit geldt op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Op woensdag is het blije eitje gesloten. Minimale afname van uren per dag is 10 uur.

Het uurtarief voor 2024 is €7,10. Dit in inclusief eten (fruit, brood met beleg en een tussendoortje) en drinken. Luiers, luierdoekjes, flesvoeding of afwijkende eetproducten dienen zelf meegenomen te worden.

Wees er snel bij want voor je het weet is het vol.


Gastouder Chantal
uit Almere


Lieve ouders/verzorgers, Vanaf januari 2024 start ik zelf als gastouder. Met vele ervaren jaren in de kinderopvang en basisschool wil ik graag jullie kind(eren) met open armen ontvangen. Getrouwd en moeder van 2 jonge kinderen. Ik bied opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar.  

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.