Leeftijd gastouder

31 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 9

Flexibele opvang

Woonplaats

Bennebroek

LRK registratie

Locatie

Hallo ouders, ik ben Caithlin, 31 jaar en ik woon samen met mijn partner Berend en onze lieve dochter Giulia in Bennebroek. Wij wonen in een kindvriendelijke eengezinswoning aan een rustige straat.

De afgelopen 6 jaar heb ik met veel plezier en passie op een kinderdagverblijf gewerkt waarbij er veel aandacht voor natuur, muziek en creativiteit was. Dit wilde ik ook! Ik heb altijd gezegd dat ik na wat jaren ervaring op een kinderdagverblijf, graag als gastouder wilde starten. Een knusse plek, waar ik de kindjes meer en persoonlijke aandacht kan geven, waarbij ik opvang op maat kan bieden, want elk kind is uniek! Een fijne, vertrouwde en (emotioneel) veilige omgeving creëeren waar zij spelend kunnen leren en ontwikkelen. Nu is het dan zover!

Los van de standaard activiteiten als lezen, puzzelen, knutselen, tekenen, zingen, etc, vind ik het leuk om “muziek op schoot” te doen met het programma van Félice van der Zanden. Ook vind ik “heuristisch spel” erg leuk, en is het mooi om te zien hoe kinderen spelen met open eind materiaal. Dat voor een kind een leeg pakje boter een coole boot kan zijn of een prinsessen-poppen-bedje vind ik fantastisch! 

Lekker naar buiten gaan vind ik belangrijk. Als het weer het toelaat gaan we wandelen naar de bakker of speeltuin om de hoek. Misschien kunnen er al tomaatjes geplukt worden uit de tuin of gaan we gewoon lekker met zand spelen in de zandbak.

Een kind ontwikkelt zich het best als het zichzelf kan en mag zijn. Daarom vind ik het belangrijk om te werken aan een positief zelfbeeld en zelfvertrouwen. Afhankelijk van de leeftijd kan je denken aan het stimuleren van de zelfstandigheid (meehelpen met de tafel dekken, zelf water inschenken uit een karaf etc) en werken aan het aangeven van grenzen, praten of op papier zetten van gevoelens en gedachten, bewust complimenteren. 

De relatie met de ouders vind ik heel erg belangrijk, tenslotte vertrouw je de zorg van je kind, het meest kostbaarste bezit aan mij toe. Belangrijk is het daarom om open communicatie te hebben! Ik wil een zo goed mogelijk beeld krijgen van de wensen en ideeën van de ouders over het “samen opvoeden”. Uiteraard maken we met elkaar afspraken over hoe ik jullie dagelijks op de hoogte hou van de bijzonderheden en leuke ( en soms wat mindere) momenten van de dag

Ik vertel graag meer tijdens een kennismaking! 

Groet,

Caithlin


Gastouder Caithlin
uit Bennebroek


Lieve gastouder met ervaring heeft vanaf juli plek voor nieuwe gastkindjes!

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.