Leeftijd gastouder

4 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5

Flexibele opvang

Woonplaats

Maastricht

LRK registratie

Locatie

Ik ben gastouder Brigitte uit Maastricht

Ik ben in 2012 begonnen als ZZP-er voor gastouderopvang . Ik ben toen begonnen omdat mij kinderen toen klein waren ik iets zocht wat makkelijk te combineren was. Voor dat ik begon als gastouder heb ik verschillende dingen gedaan als werk. Ik heb zoal gewerkt in de crisis opvang bij jeugdzorg , ik heb in een winkel gewerkt en ben kapster geweest.

De opleiding die ik gedaan heb is spw 3 en heb de kinder EHBO cursus gevolgd. Ik ben alleenstaand en ik heb 3 kinderen maar die wonen al op hun zelf.

Belangrijk vind ik dat de kinderen zich veilig voelen. Ik hou van een goeie structuur en dat ze ook zelfstandige dingen kunnen doen. De activiteiten die ik graag doe met de kinderen is dat ik graag veel na buiten ga met hun. Er is een stuk bos en een kinderboerderij in de buurt en daar ga ik dan met de kinderen heen. Of we gaan met de bakfiets een stukje fietsen. Ik stimuleer de kinderen wel maar vind ook belangrijk dat de kinderen zelf ook van alles kunnen ontdekken.
De dagritme neem in zoveel mogelijk mee van de kinderen thuis. Als de kinderen om bepaalde tijden zijn gewend om te eten dan ga ik daar in mee. In totaal heb ik nu op dit moment 7 kinderen op  de opvang. Maximaal 5 a 6 op een dag. Alle kinderen zitten tussen de 0 en 4 jaar maar heb 1 meisje van 6 jaar erbij.

Ik heb geen huisdieren en woon in een gezinswoning, mijn woning staat in een rustige kindvriendelijke buurt. Ik heb een tuin waar ik gebruik van maak , maar die wordt op dit moment helemaal opgeknapt. In de buurt zit een stuk bos en een kinderboerderij, ook zijn er kleine speeltuintjes in de buurt  waar ik met de kinderen heen kan.

De vervoersmiddelen die ik gebruik is een auto en een bakfiets, ik heb van alles ter beschikking zoals 2 ledikantjes , een boks  , een wandelwagen , kinderbedjes  . Ook maak ik gebruik van een camera in de slaapkamer zodat ik ten alle tijden kan zien hoe het gaat met de kinderen tijdens hun slaapmoment.
Op dinsdag komt er een vrijwilliger mij helpen op de opvang.


Gastouder Birgitte
uit Maastricht


Ik ben gastouder Brigitte uit Maastricht Ik ben in 2012 begonnen als ZZP-er voor gastouderopvang . Ik ben toen begonnen omdat mij kinderen toen klein waren ik iets zocht wat makkelijk te combineren was. Voor dat ik begon als gastouder heb ik verschillende dingen gedaan als werk. Ik heb zoal gewerkt in de crisis opvang bij jeugdzorg , ik heb in een winkel gewerkt en ben kapster geweest. De opleiding die ik gedaan heb is spw 3 en heb de kinder EHBO cursus gevolgd. Ik ben alleenstaand en ik heb 3 kinderen maar die wonen al op hun zelf.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.