Ik ben gastouder Bouchra uit Gouda

 

Over Ik ben gastouder Bouchra uit Gouda

Ik ben gastouder Bouchra uit Gouda Ik heb nu 7 jaar ervaring als gastouder. Ik heb de opleiding spw gedaan en heb als activiteiten begeleider gewerkt met verstandelijk/lichamelijk gehandicapten. Daarna heb ik in het ziekenhuis gewerkt, maar ik vond kantoorwerkzaamheden toch minder leuk en zo ben ik gaan kijken naar het werken als gastouder. Mijn huis is aangepast voor de kindjes. Het is veilig om te spelen en ik heb een speciale speelruimte vol met speelgoed. Ook heb ik in de tuin ruimte om te spelen en speeltoestellen. Ik ga met de kinderen ook wandelen en boodschapjes doen en leren zo over hun eten en winkelen en geld. Ik kijk vooral naar wat het kind wil en laat het in zijn/haar waarde.

Meer lezen
Naam
Bouchra
Leeftijd
54
Woonplaats
Gouda
Geslacht
Vrouw
Relatienummer
20150241
Opvang
Opvang bij gastouder thuis
Flexibele opvang
Ja
Uurtarief
€ 6
Beschikbaar vanaf
19/09/2019
LRK registratie
Ja

Opvangmomenten

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
Ochtend
Middag
Avond
Opvangkinderen

0-1 jaar

1-4 jaar

4-12 jaar

De locatie is een benadering en niet het werkelijke adres van onze gastouder.

Ik ben gastouder Bouchra uit Gouda Ik heb nu 7 jaar ervaring als gastouder. Ik heb de opleiding spw gedaan en heb als activiteiten begeleider gewerkt met verstandelijk/lichamelijk gehandicapten. Daarna heb ik in het ziekenhuis gewerkt, maar ik vond kantoorwerkzaamheden toch minder leuk en zo ben ik gaan kijken naar het werken als gastouder. Mijn huis is aangepast voor de kindjes. Het is veilig om te spelen en ik heb een speciale speelruimte vol met speelgoed. Ook heb ik in de tuin ruimte om te spelen en speeltoestellen. Ik ga met de kinderen ook wandelen en boodschapjes doen en leren zo over hun eten en winkelen en geld. Ik kijk vooral naar wat het kind wil en laat het in zijn/haar waarde. Ik leer de kinderen waardering en respect voor elkaar en vindt het belangrijk dat de kinderen goed in de groep passen. Ik vang kindjes op van 0-4. Ik heb net 2 kindjes die 4 zijn geworden, en na de zomervakantie worden er ook 2 4 jaar en heb ik wat lege plekjes. Zelf heb ik een zoon van 23 en een dochter van 13. Ik heb bewust niet voor huisdieren gekozen voor het geval er kindjes allergisch zijn. Mijn uurtarief is 5 euro. Eten en drinken zit daar bij in. Luiers en babymelk niet.
(Ik ga zaterdag 9 dagen op vakantie en is 5 mei weer thuis.)

Annuleer

Reageer op Ik ben gastouder Bouchra uit Gouda

 • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
 • :
  Maandag
 • :
  Dinsdag
 • :
  Woensdag
 • :
  Donderdag
 • :
  Vrijdag
 • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.