Leeftijd gastouder

58 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 6

Flexibele opvang

Woonplaats

Gouda

LRK registratie

Locatie

Ik ben gastouder Bouchra uit Gouda Ik heb nu 7 jaar ervaring als gastouder. Ik heb de opleiding spw gedaan en heb als activiteiten begeleider gewerkt met verstandelijk/lichamelijk gehandicapten. Daarna heb ik in het ziekenhuis gewerkt, maar ik vond kantoorwerkzaamheden toch minder leuk en zo ben ik gaan kijken naar het werken als gastouder. Mijn huis is aangepast voor de kindjes. Het is veilig om te spelen en ik heb een speciale speelruimte vol met speelgoed. Ook heb ik in de tuin ruimte om te spelen en speeltoestellen. Ik ga met de kinderen ook wandelen en boodschapjes doen en leren zo over hun eten en winkelen en geld. Ik kijk vooral naar wat het kind wil en laat het in zijn/haar waarde. Ik leer de kinderen waardering en respect voor elkaar en vindt het belangrijk dat de kinderen goed in de groep passen. Ik vang kindjes op van 0-4. Ik heb net 2 kindjes die 4 zijn geworden, en na de zomervakantie worden er ook 2 4 jaar en heb ik wat lege plekjes. Zelf heb ik een zoon van 23 en een dochter van 13. Ik heb bewust niet voor huisdieren gekozen voor het geval er kindjes allergisch zijn. Mijn uurtarief is 5 euro. Eten en drinken zit daar bij in. Luiers en babymelk niet.
(Ik ga zaterdag 9 dagen op vakantie en is 5 mei weer thuis.)


Gastouder Bouchra
uit Gouda


Ik ben gastouder Bouchra uit Gouda Ik heb nu 7 jaar ervaring als gastouder. Ik heb de opleiding spw gedaan en heb als activiteiten begeleider gewerkt met verstandelijk/lichamelijk gehandicapten. Daarna heb ik in het ziekenhuis gewerkt, maar ik vond kantoorwerkzaamheden toch minder leuk en zo ben ik gaan kijken naar het werken als gastouder. Mijn huis is aangepast voor de kindjes. Het is veilig om te spelen en ik heb een speciale speelruimte vol met speelgoed. Ook heb ik in de tuin ruimte om te spelen en speeltoestellen. Ik ga met de kinderen ook wandelen en boodschapjes doen en leren zo over hun eten en winkelen en geld. Ik kijk vooral naar wat het kind wil en laat het in zijn/haar waarde.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.