Leeftijd gastouder

53 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5,-

Flexibele opvang

Woonplaats

Katwijk aan Zee

LRK registratie

Locatie
Dit adres is een benadering en niet het daadwerkelijke adres van onze gastouder

Ik ben gastouder Bibiane uit Katwijk aan Zee. Dit jaar ben ik begonnen als gastouder. Ik hier in aanraking geraakt via de website oudermatch. Ik heb hiervoor met ouderen gewerkt en eigenlijk verschillende werkzaamheden gedaan. Ik heb de opleiding helpende zorg gevolgd. Ik heb bij meerdere bedrijven stage gelopen. En voor dit werk ben ik veel in contact gekomen met andere gastouders om daar nog extra kennis bij op te halen. Daarbij heb ik ook een EHBO certificaat. Ik heb zelf vijf kinderen, de jongste is 7 en de oudste is 24. Ik vind het belangrijk dat de kinderen zichzelf mogen zijn en dat er veel aandacht aan ze worden besteed. Ik vind het leuk om te gaan knutselen met de kinderen of een boek te lezen. Als het mooi weer is ga ik ook vaak naar een speeltuin toe. Vanaf 9.00 uur doe ik een activiteit met de kinderen, om 10 uur wat drinken of een fruithapje  om 12.00 uur gaan we lunchen en daarna gaan de kinderen eventueel naar bed. Vanaf 15.00 uur  mogen de kinderen vrij spelen of gaan we samen naar de speeltuin. Ik heb op dit moment 1 kind in de opvang van 4 jaar oud. Ik heb geen huisdieren. Ik woon in een gezinswoning. Ik woon in een kindvriendelijke buurt. Ik heb een tuin waar ik gebruik van maak. Met verschillende speeltoestellen. In de buurt zijn er veel speeltuinen en parken. Ik maak gebruik van de fiets en auto. Ik maak altijd afspraken met de ouders, over de regels en andere belangrijke dingen over de opvang.  Ik vind het wel belangrijk dat alles bespreekbaar is.


Gastouder Bibiane
uit Katwijk aan Zee


Ik ben gastouder Bibiane uit Katwijk. Dit jaar ben ik begonnen als gastouder. Ik hier in aanraking geraakt via de website oudermatch. Ik heb hiervoor met ouderen gewerkt en eigenlijk verschillende werkzaamheden gedaan.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.