Leeftijd gastouder

4 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5

Flexibele opvang

Woonplaats

Helmond

LRK registratie

Locatie

Ik ben gastouder Bianca uit Helmond

Ik ben 2011 ben ik begonnen als gastouder. Ik heb altijd in de thuiszorg gewerkt, i.v.m. een schouderblessure kon de thuiszorg niet meer, vandaar de keuze om als gastouderopvang. Na een maand gestart te zijn als gastouder zat ze al vol. Al 6 jaar geen last meer van de schouderblessure. Ik heb de opleiding Helpende Zorg en Welzijn en verzorging niveau 3. Ik heb de cursus Kinder EHBO. Kindermishandeling, ontwikkeling 0-12 jarigen, pedagogisch component gedaan. Ik heb zelf een zoon van 9 jaar.

Ik vind het fijn dat kinderen zich thuis voelen en dat ze respectvol met elkaar om kunnen gaan. Een goede huiselijke sfeer vind ik belangrijk en dat kinderen zich kunnen ontwikkelen in hun eigen tempo. De communicatie naar de ouders moet ook goed zijn. Ik heb voornamelijk BSO kinderen. We spelen veel buiten, we gaan naar de speeltuin, er worden binnen activiteiten ondernomen zoals, knutselen, spelletjes en vrij spelen. Ik werk met thema’s. Als de kinderen uit school komen wordt er gekeken waar er behoefte naar is, wat ze graag willen doen. Alles mag in overleg met elkaar. Er wordt gekeken naar elk kind apart wat ze willen gaan doen. Op dit moment heb ik 9 flexibele BSO kinderen en 1 baby voor de dagopvang.

Ik heb een hond, een klein hondje van 1 jaar. Hij heeft een eigen mandje waar hij in ligt. Ik ben altijd in de buurt. Als ik naar boven ga wordt het hondje even in de hal geplaatst. Ik woon in een eengezinswoning in een kindvriendelijke buurt. Ons huis grenst aan de gymzaal van de school. Ik maak gebruik van onze tuin tijdens de opvang.  Er zijn voldoende speeltuintjes/kinderboerderij in de buurt.

Speciaal voor de opvang heb ik een zeven persoonsauto zodat ik er ook nog eens uit kan met de kinderen. De wandelwagen van het baby’tje wat nu in de opvang is wordt meegegeven door ouders. Voor eventuele nieuwe baby’s heb ik voldoende kinderwagens. Er is voor verschillende leeftijden speelgoed aanwezig en spullen die nodig zijn voor de opvang.

 


Gastouder Bianca
uit Helmond


Ik ben gastouder Bianca uit Helmond Ik ben 2011 ben ik begonnen als gastouder. Ik heb altijd in de thuiszorg gewerkt, i.v.m. een schouderblessure kon de thuiszorg niet meer, vandaar de keuze om als gastouderopvang. Na een maand gestart te zijn als gastouder zat ze al vol. Al 6 jaar geen last meer van de schouderblessure. Ik heb de opleiding Helpende Zorg en Welzijn en verzorging niveau 3. Ik heb de cursus Kinder EHBO. Kindermishandeling, ontwikkeling 0-12 jarigen, pedagogisch component gedaan. Ik heb zelf een zoon van 9 jaar.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.