Naam gastouder
Bianca

Leeftijd gastouder
0 jaar

Woonplaats
Helmond

Geslacht
Vrouw

Opvang
Opvang bij gastouder thuis

Flexibele opvang

Uurtarief
€ 5

Beschikbaar vanaf
27/09/2019

LRK registratie

Ik ben gastouder Bianca uit Helmond

Ik ben 2011 ben ik begonnen als gastouder. Ik heb altijd in de thuiszorg gewerkt, i.v.m. een schouderblessure kon de thuiszorg niet meer, vandaar de keuze om als gastouderopvang. Na een maand gestart te zijn als gastouder zat ze al vol. Al 6 jaar geen last meer van de schouderblessure. Ik heb de opleiding Helpende Zorg en Welzijn en verzorging niveau 3. Ik heb de cursus Kinder EHBO. Kindermishandeling, ontwikkeling 0-12 jarigen, pedagogisch component gedaan. Ik heb zelf een zoon van 9 jaar.

Ik vind het fijn dat kinderen zich thuis voelen en dat ze respectvol met elkaar om kunnen gaan. Een goede huiselijke sfeer vind ik belangrijk en dat kinderen zich kunnen ontwikkelen in hun eigen tempo. De communicatie naar de ouders moet ook goed zijn. Ik heb voornamelijk BSO kinderen. We spelen veel buiten, we gaan naar de speeltuin, er worden binnen activiteiten ondernomen zoals, knutselen, spelletjes en vrij spelen. Ik werk met thema’s. Als de kinderen uit school komen wordt er gekeken waar er behoefte naar is, wat ze graag willen doen. Alles mag in overleg met elkaar. Er wordt gekeken naar elk kind apart wat ze willen gaan doen. Op dit moment heb ik 9 flexibele BSO kinderen en 1 baby voor de dagopvang.

Ik heb een hond, een klein hondje van 1 jaar. Hij heeft een eigen mandje waar hij in ligt. Ik ben altijd in de buurt. Als ik naar boven ga wordt het hondje even in de hal geplaatst. Ik woon in een eengezinswoning in een kindvriendelijke buurt. Ons huis grenst aan de gymzaal van de school. Ik maak gebruik van onze tuin tijdens de opvang.  Er zijn voldoende speeltuintjes/kinderboerderij in de buurt.

Speciaal voor de opvang heb ik een zeven persoonsauto zodat ik er ook nog eens uit kan met de kinderen. De wandelwagen van het baby’tje wat nu in de opvang is wordt meegegeven door ouders. Voor eventuele nieuwe baby’s heb ik voldoende kinderwagens. Er is voor verschillende leeftijden speelgoed aanwezig en spullen die nodig zijn voor de opvang.

 

Locatie

Dit adres is een benadering en niet het daadwerkelijke adres van onze gastouder


Opvang 0 - 1 jaar

Opvang 1 - 4 jaar

Opvang 4 - 12 jaar

Opvangmomenten in de week
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.