Leeftijd gastouder

Niet ingevuld

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5,-

Flexibele opvang

Woonplaats

Rotterdam

LRK registratie

Locatie
Dit adres is een benadering en niet het daadwerkelijke adres van onze gastouder

Ik ben gastouder Bernaldet uit Rotterdam

Daycare Snoopy Doopy biedt kleinschalige, professionele opvang voor alle kinderen in de leeftijd van 0 – 12 jaar. De groep bestaat uit maximal 6 kinderen. Er zijn verschillende vormen van opvang zoals dagopvang, naschoolse opvang. Ook avond, nacht en/of weekendopvang en bijzondere opvang voor kinderen die wat extra aandacht en begeleiding nodig hebben.

Bij Daycare Snoopy Doopy staat altijd het thuisgevoel centraal. Conform de visie van antroposoof Rudolf Steiner (1862-1925) over opvoeden: ‘Het bieden van emotionele veiligheid binnen een huiselijke, warme sfeer waarin het kind zich veilig en geborgen voelt.’Daarnaast: eerbied en respect voor mens en dier, structuur en duidelijkheid, vaste dagritmes en het samen delen van rituelen (besef van jaarritmes met pasen, koninginnedag, hemelvaart, pinksteren, kerstdagen e.a.).

Het dagelijkse plezier aan een gezellig en veilig thuisgevoel voor alle kinderen kenmerkt Daycare Snoopy Doopy. Het varieert per dagdeel en is altijd afgestemd op het individuele kind en de groep. Samen de huiselijke sfeer delen en genieten van spelen, knutselen, zingen, buitenzijn, ontspannen verhaaltjes luisteren, middagdutje doen, maar ook gezellig en lekker eten aan tafel.

Daycare Snoopy Doopy is erkend en staat geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen (LRKP). Tevens heb ik ook mijn diploma voor Helpende Zorg en Welzijn en EHBO-eerste hulp aan kinderen.

Ieder kind en elk gezin is anders en u zult ongetwijfeld eigen vragen of opmerkingen hebben. Neemt u gerust contact met mij op per e-mail of telefoon. Ik help u graag.

Vriendelijke groeten van,
Berna da Costa
7 Dagen flexibele openingstijden


Gastouder Bernaldet
uit Rotterdam


Ik ben gastouder Bernaldet uit Rotterdam Daycare Snoopy Doopy biedt kleinschalige, professionele opvang voor alle kinderen in de leeftijd van 0 - 12 jaar. De groep bestaat uit maximal 6 kinderen. Er zijn verschillende vormen van opvang zoals dagopvang, naschoolse opvang. Ook avond, nacht en/of weekendopvang en bijzondere opvang voor kinderen die wat extra aandacht en begeleiding nodig hebben.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.

Gastouder Bernaldet

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.