Ik ben gastouder Bernaldet uit Rotterdam

 

Over Ik ben gastouder Bernaldet uit Rotterdam

Ik ben gastouder Bernaldet uit Rotterdam Daycare Snoopy Doopy biedt kleinschalige, professionele opvang voor alle kinderen in de leeftijd van 3 - 12 jaar. De groep bestaat uit maximal 6 kinderen. Er zijn verschillende vormen van opvang zoals dagopvang, naschoolse opvang en vakantieopvang. Ook avond en/of weekendopvang en bijzondere opvang voor kinderen die wat extra aandacht en begeleiding nodig hebben. Bij Daycare Snoopy Doopy staat altijd het thuisgevoel centraal. Conform de visie van antroposoof Rudolf Steiner (1862-1925) over opvoeden: ‘Het bieden van emotionele veiligheid binnen een huiselijke, warme sfeer waarin het kind zich veilig en geborgen voelt.’
Daarnaast: eerbied en respect voor mens en dier, structuur en duidelijkheid, vaste dagritmes en het samen delen van rituelen (besef van jaarritmes met pasen, koninginnedag, hemelvaart, pinksteren, kerstdagen e.a.).

Meer lezen
Naam
Bernaldet
Leeftijd
0
Woonplaats
Rotterdam
Geslacht
Vrouw
Relatienummer
20130344
Opvang
Opvang bij gastouder thuis
Flexibele opvang
Ja
Uurtarief
Beschikbaar vanaf
19/06/2019
LRK registratie
Ja

Opvangmomenten

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
Ochtend
Middag
Avond
Opvangkinderen

0-1 jaar

1-4 jaar

4-12 jaar

De locatie is een benadering en niet het werkelijke adres van onze gastouder.

Ik ben gastouder Bernaldet uit Rotterdam

Daycare Snoopy Doopy biedt kleinschalige, professionele opvang voor alle kinderen in de leeftijd van 3 – 12 jaar. De groep bestaat uit maximal 6 kinderen. Er zijn verschillende vormen van opvang zoals dagopvang, naschoolse opvang en vakantieopvang. Ook avond en/of weekendopvang en bijzondere opvang voor kinderen die wat extra aandacht en begeleiding nodig hebben.

Bij Daycare Snoopy Doopy staat altijd het thuisgevoel centraal. Conform de visie van antroposoof Rudolf Steiner (1862-1925) over opvoeden: ‘Het bieden van emotionele veiligheid binnen een huiselijke, warme sfeer waarin het kind zich veilig en geborgen voelt.’
Daarnaast: eerbied en respect voor mens en dier, structuur en duidelijkheid, vaste dagritmes en het samen delen van rituelen (besef van jaarritmes met pasen, koninginnedag, hemelvaart, pinksteren, kerstdagen e.a.).

Het dagelijkse plezier aan een gezellig en veilig thuisgevoel voor alle kinderen kenmerkt Daycare Snoopy Doopy. Het varieert per dagdeel en is altijd afgestemd op het individuele kind en de groep. Samen de huiselijke sfeer delen en genieten van spelen, knutselen, zingen, buitenzijn, ontspannen verhaaltjes luisteren, middagdutje doen, maar ook gezellig en lekker eten aan tafel.

Daycare Snoopy Doopy is erkend en staat geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen (LRKP).

Ieder kind en elk gezin is anders en u zult ongetwijfeld eigen vragen of opmerkingen hebben. Neemt u gerust contact met mij op per e-mail of telefoon. Ik help u graag.
Vriendelijke groeten van,
Berna

Annuleer

Reageer op Ik ben gastouder Bernaldet uit Rotterdam

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ