Leeftijd gastouder

63 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5

Flexibele opvang

Woonplaats

Woerden

LRK registratie

Locatie

Ik ben Gastouder Astrid uit Woerden.Ondertussen heb ik alweer 17 jaar ervaring als gastouder. Hiervoor was ik werkzaam bij ptt.  Ik heb de opleiding MBO helpende zorg en welzijn 2 gedaan. Via e-learning heb ik de volgende certificaten behaald: kindermishandeling, omgaan met ouders, kijken naar kinderen, spel en speelgoed, ontwikkeling 0-12 jarigen, veiligheid en gezondheid, opvoeden. Ik heb zelf 3 kinderen in de leeftijd van 19 jaar en 24 jaar. Ik vind rust en regelmaat belangrijk tijdens de opvang. Ook respect voor elkaar vind ik belangrijk. Ik vind het leuk om met de kinderen buiten te spelen, voorlezen, knutselen, kleuren. Af en toe ga ik, als ik 2 kindjes heb, op de fiets naar de kinderboerderij. Ook ga ik geregeld naar de speeltuintjes bij mij in de buurt. ’s Ochtends breng ik eerst de kinderen naar school. Als we terug zijn gaan we spelen en rond 10 uur drinken we iets en eten we fruit. Na het drinken spelen we binnen of buiten (wat het weer toelaat). Om 12 uur eten we een boterham en daarna gaan de kindjes slapen. Om 15 uur halen we de kindjes van school en daarna drinken we iets. De middag spelen we buiten. Ik probeer rekening te houden met het dagritme van ieder kind. Thuis hebben wij een oude hond en een konijn. De hond zit tijdens de opvang van de kinderen in de bench in de woonkamer. Het konijn buiten blijft ook in zijn hok tijdens de opvang. Ik woon in een eengezinswoning. Ik woon op een woonerf.  Achter het huis heb ik een afgeschermde tuin waar ik gebruik van maak. Nabij mijn huis zijn speeltuintjes en scholen. Ook de kinderboerderij is dichtbij. Samen met de kinderen doe ik veel te voet. Ook gebruik ik de fiets. Ik beschik over de volgende materialen: kinderwagen, boks, kinderstoel, wipstoel, maxi-cosi, campingbedjes, autostoeltjes.


Gastouder Astrid
uit Woerden


Ik ben Gastouder Astrid uit Woerden. Ondertussen heb ik alweer 17 jaar ervaring als gastouder. Hiervoor was ik werkzaam bij ptt.  Ik heb de opleiding MBO helpende zorg en welzijn 2 gedaan.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.