Leeftijd gastouder

73 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5

Flexibele opvang

Woonplaats

Deventer

LRK registratie

Locatie

Ik ben gastouder Annet uit Deventer. In 2010 toen mijn kleindochter geboren werd, toen heb ik een opleiding gevolgd. Om gastouder te worden. Ik heb hiervoor gewerkt in een kantoor ook heb ik kantoren schoongemaakt, af en toe deed ik ook wat inpak werk. Ik heb de havo opleiding gedaan. Ik heb de cursus EHBO gedaan, soms doe ik cursussen op mijn computer. Ik heb 4 kinderen van 40, 38 en een tweeling van 33 jaar. Dat de kinderden goed luisteren en dat ze meedraaien met het gezin vind ik belangrijk. Leuke dingen die ik doe met de kinderen zijn knutselen, breien, mijn kleindochter komt op de maandag middag weleens en daar kunnen ze goed mee overweg. Dat is net hoe het uitkomt, we gaan eerst samen wat drinken en dan praten we over school, daarna knutselen wij en kijken wij tv, ze spelen ook graag buiten met mijn kleindochter. Ik heb een kleindochter van 8 jaar en die komt af en toe op de maandag en mijn 4 jarige kleinzoon komt elke dag, in het weekend pas ik ook af en toe op mijn kleinzoon. Ik heb vogels en vissen als huisdieren en het gaat prima in de omgang met de kinderen. Ik woon in een eengezinswoning. Ik woon in Keizerslanden, het is hier wel druk. Ik heb een voor en achtertuin die is niet zo groot. Er zijn genoeg speeltuintjes, we gaan met me kleinzoon ook wel lekker wandelen of naar de speeltuin. Ik maak gebruik van de auto, fiets en brommer. Er is heel veel speelgoed bij mij thuis. Ik wil weten wanneer de opvang begint en waar de kinderen op school zitten.


Gastouder Annet
uit Deventer


Ik ben gastouder Annet uit Deventer. In 2010 toen mijn kleindochter geboren werd, toen heb ik een opleiding gevolgd om gastouder te worden. Ik heb hiervoor gewerkt in een kantoor ook heb ik kantoren schoongemaakt, af en toe deed ik ook wat inpak werk. Ik heb de havo opleiding gedaan. Ik heb de cursus EHBO gedaan, soms doe ik cursussen op mijn computer. Ik heb 4 kinderen van 40, 38 en een tweeling van 33 jaar. Dat de kinderden goed luisteren en dat ze meedraaien met het gezin vind ik belangrijk.

Zowel opvang bij gezin als gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

gastouderbureau

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.