Leeftijd gastouder

5 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5

Flexibele opvang

Woonplaats

Heemskerk

LRK registratie

Locatie

Ik ben gastouder Annelies. Ik ben ongeveer 7 jaar geleden begonnen als gastouder. Eerst kon ik dit prima combineren met mijn andere baan als kok. Maar nu ben ik volledig gastouder geworden. Voorheen werkte ik als kok bij een instelling voor ouderen. Nadat ik kinderen heb gekregen ben ik gastouderschap ernaast gaan doen. Ik heb helpende zorg en welzijn gedaan en volg nu niveau 3 en hoop in dec. 2017 klaar te zijn. Ik heb de cursus EHBO gedaan, verder volg ik trainingen via het gastouderbureau. Ik heb zelf een zoon van 13 en een dochter van 8. Ik vind het belangrijk dat de kinderen het naar hun zin hebben en zich thuis voelen. We proberen veel dingen te ondernemen, lekker naar buiten, naar de kinderboerderij of speeltuin. Maar zelf vermaken vind ik ook belangrijk. Ik probeer voor de kinderen een vast ritme in stand te houden. Afhankelijk van de leeftijd van het kind. Ik heb ongeveer 20 kinderen in de opvang maar 3 vast en heel veel flexibele kinderen. Wij hebben 2 katten en dat gaat eigenlijk altijd goed met de kinderen. Wij wonen in een hoekhuis, eengezinswoning. Lekker dicht bij het centrum en goed te bereiken vanaf de rondweg. Wij hebben een tuintje waarin gespeeld kan worden. Ik kan de kinderen met de auto meenemen of de fiets of we gaan lopend. Eigenlijk is alles aanwezig in huis wat betreft materialen die nodig zijn.


Gastouder Annelies
uit Heemskerk


Ik ben gastouder Annelies. Ik ben ongeveer 7 jaar geleden begonnen als gastouder. Eerst kon ik dit prima combineren met mijn andere baan als kok. Maar nu ben ik volledig gastouder geworden. Voorheen werkte ik als kok bij een instelling voor ouderen. Nadat ik kinderen heb gekregen ben ik gastouderschap ernaast gaan doen.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.