Leeftijd gastouder

58 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5.50

Flexibele opvang

Woonplaats

Lelystad

LRK registratie

Locatie

Ik ben gastouder Anneke uit Lelystad Mijn naam is Anneke uit Lelystad en ik ben al ruim jaar gastouder. Ik ben getrouwd met Sjaak en samen hebben wij vier kinderen van 16 tot en met 23 jaar oud. Momenteel heb ik 5 vaste oppaskindjes (niet tegelijk). Met elkaar maken we er elke dag iets gezelligs van. Er is voldoende speelgoed, verkleedkleding, knutselmateriaal, spelletjes, puzzels en we hebben een tuin met een zandtafel, fietsjes, stepjes, speelhuisje, er is een speeltuintje naast onze tuin en er zijn bijna altijd kindjes om mee te spelen. Ik hanteer een vaste dagindeling waarbij we op vaste tijdstippen eten, spelen en slapen. Uiteraard kan van de slaaptijd worden afgeweken als een kind thuis anders gewend is. Voor baby’s geldt geen vast schema, maar probeer ik zoveel mogelijk rekening te houden met waar hij/zij behoefte aan heeft en/of thuis gewend is. Momenteel is er nog plaats vrij op maandag en donderdag van 7:00 – 19:00 in overleg zijn andere tijden ook mogelijk. Mijn uurtarief is € 5,50 bij een standaard contract. Dit bedrag is inclusief luiers, billendoekjes, eten, drinken, fruit en verantwoorde tussendoortjes. Exclusief bemiddelingskosten die u aan het gastouderbureau betaalt. Kom gerust eens langs om kennis te maken en/of de sfeer te proeven. Meer info vindt u op mijn website: www.joepiediedoe.nl


Gastouder Anneke
uit Lelystad


Ik ben gastouder Anneke uit Lelystad Mijn naam is Anneke uit Lelystad en ik ben al ruim 11 jaar gastouder. Ik ben getrouwd met Sjaak en samen hebben wij vier kinderen van in de leeftijd van 16 tot en met 23 jaar oud. Momenteel heb ik 5 vaste oppaskindjes (niet tegelijk).

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.