Leeftijd gastouder

4 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5

Flexibele opvang

Woonplaats

Harderwijk

LRK registratie

Locatie

Ik ben gastouder Anneke uit Harderwijk. Ik ben In 2014 begonnen als gastouder, hiervoor heb ik 10 jaar gewerkt als begeleidster in de kinderopvang. Ik heb de opleiding Spw niveau 4 gevolgd en afgerond. Voor deze opleiding heb ik de EHBO behaald.  Ik vind het belangrijk dat de kinderen zich thuis voelen en zich ook fijn voelen. Daarnaast vind ik de 3 R’s belangrijk deze staan voor rust, regelmaat en reinheid. Wanneer het lekker weer is , ga ik graag met de kinderen naar de kinderboerderij of naar een speeltuintje toe. Waar de kinderen naar de dieren kunnen kijken en in de speeltuin leuk kunnen spelen. Ik maak gebruik van een vast dagritme. Ik heb vijf kippen als huisdieren. Deze staan buiten in het kippenhok, de kinderen mogen vaak eieren rapen. Ze lopen altijd in het hok, dus de kinderen kijken er alleen naar. In de tuin heb ik autootjes, glijbaan etc., waar de kinderen gebruik van kunnen maken. Wanneer ze in de tuin willen spelen. Achter het huis staat de speeltuin waar we vaak naartoe gaan. Vlakbij het winkelcentrum is de kinderboerderij. Hier lopen we gezamenlijk naar toe. Ik maak gebruik van de bakfiets en van een vierlingwagen.  Ik beschik over alle materialen.


Gastouder Anneke
uit Harderwijk


Ik ben gastouder Anneke uit Harderwijk. Ik ben In 2014 begonnen als gastouder, hiervoor heb ik 10 jaar gewerkt als begeleidster in de kinderopvang. Ik heb de opleiding Spw niveau 4 gevolgd en afgerond. Voor deze opleiding heb ik de EHBO behaald.  Ik vind het belangrijk dat de kinderen zich thuis voelen en zich ook fijn voelen. Daarnaast vind ik de 3 R’s belangrijk deze staan voor rust, regelmaat en reinheid. Wanneer het lekker weer is , ga ik graag met de kinderen naar de kinderboerderij of naar een speeltuintje toe. Waar de kinderen naar de dieren kunnen kijken en in de speeltuin leuk kunnen spelen.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

gastouderbureau

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.