Ik ben gastouder Anneke uit Harderwijk

 

Over Ik ben gastouder Anneke uit Harderwijk

Ik ben gastouder Anneke uit Harderwijk. Ik ben In 2014 begonnen als gastouder, hiervoor heb ik 10 jaar gewerkt als begeleidster in de kinderopvang. Ik heb de opleiding Spw niveau 4 gevolgd en afgerond. Voor deze opleiding heb ik de EHBO behaald.  Ik vind het belangrijk dat de kinderen zich thuis voelen en zich ook fijn voelen. Daarnaast vind ik de 3 R’s belangrijk deze staan voor rust, regelmaat en reinheid. Wanneer het lekker weer is , ga ik graag met de kinderen naar de kinderboerderij of naar een speeltuintje toe. Waar de kinderen naar de dieren kunnen kijken en in de speeltuin leuk kunnen spelen.

Meer lezen
Naam
Anneke
Leeftijd
0
Woonplaats
Harderwijk
Geslacht
Vrouw
Relatienummer
20180382
Opvang
Opvang bij gastouder thuis
Flexibele opvang
Nee
Uurtarief
€ 5
Beschikbaar vanaf
02/09/2019
LRK registratie
Ja

Opvangmomenten

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
Ochtend
Middag
Avond
Opvangkinderen

0-1 jaar

1-4 jaar

4-12 jaar

De locatie is een benadering en niet het werkelijke adres van onze gastouder.

Ik ben gastouder Anneke uit Harderwijk. Ik ben In 2014 begonnen als gastouder, hiervoor heb ik 10 jaar gewerkt als begeleidster in de kinderopvang. Ik heb de opleiding Spw niveau 4 gevolgd en afgerond. Voor deze opleiding heb ik de EHBO behaald.  Ik vind het belangrijk dat de kinderen zich thuis voelen en zich ook fijn voelen. Daarnaast vind ik de 3 R’s belangrijk deze staan voor rust, regelmaat en reinheid. Wanneer het lekker weer is , ga ik graag met de kinderen naar de kinderboerderij of naar een speeltuintje toe. Waar de kinderen naar de dieren kunnen kijken en in de speeltuin leuk kunnen spelen. Ik maak gebruik van een vast dagritme. Ik heb vijf kippen als huisdieren. Deze staan buiten in het kippenhok, de kinderen mogen vaak eieren rapen. Ze lopen altijd in het hok, dus de kinderen kijken er alleen naar. In de tuin heb ik autootjes, glijbaan etc., waar de kinderen gebruik van kunnen maken. Wanneer ze in de tuin willen spelen. Achter het huis staat de speeltuin waar we vaak naartoe gaan. Vlakbij het winkelcentrum is de kinderboerderij. Hier lopen we gezamenlijk naar toe. Ik maak gebruik van de bakfiets en van een vierlingwagen.  Ik beschik over alle materialen.

Annuleer

Reageer op Ik ben gastouder Anneke uit Harderwijk

 • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
 • :
  Maandag
 • :
  Dinsdag
 • :
  Woensdag
 • :
  Donderdag
 • :
  Vrijdag
 • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.