Ik ben gastouder Anneke uit Alpen aan den Rijn

 

Over Ik ben gastouder Anneke uit Alphen aan den Rijn

Ik ben gastouder Anneke uit Alpen aan den Rijn. 17 jaar geleden ben ik begonnen met  gastouderopvang. Ik bedacht mij om gastouder te worden, ik heb van mijn hobby mijn werk gemaakt. Het is voor mij belangrijk dat de kinderen zich thuis voelen.

Meer lezen
Naam
Anneke
Leeftijd
63
Woonplaats
Alpen aan den Rijn
Geslacht
Vrouw
Relatienummer
20171058
Opvang
Opvang bij gastouder thuis
Flexibele opvang
Ja
Uurtarief
€ 5
Beschikbaar vanaf
08/10/2019
LRK registratie
Ja

Opvangmomenten

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
Ochtend
Middag
Avond
Opvangkinderen

0-1 jaar

1-4 jaar

4-12 jaar

De locatie is een benadering en niet het werkelijke adres van onze gastouder.

Ik ben gastouder Anneke uit Alpen aan den Rijn. 17 jaar geleden ben ik begonnen met  gastouderopvang. Ik bedacht mij om gastouder te worden, ik heb van mijn hobby mijn werk gemaakt. Het is voor mij belangrijk dat de kinderen zich thuis voelen. Elk jaar doe ik wel een cursus met het gastouderbureau. Zelf heb ik de huishoudschool opleiding afgerond. Ik heb 2 kinderen de een woont niet meer thuis, de ander wel en die is 26 jaar oud. Ik heb 10 kinderen in de opvang op verschillende dagen, ook heb ik drie huisdieren 2 honden en een kat. Mijn woonwijk is in een rustige buurt waar geen auto’s komen, in de buurt heb je speeltuinen en dat is 1 minuut lopen, een kinderboerderij is een half uur lopen. Verder word er hier niet gerookt.

Annuleer

Reageer op Ik ben gastouder Anneke uit Alphen aan den Rijn

 • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
 • :
  Maandag
 • :
  Dinsdag
 • :
  Woensdag
 • :
  Donderdag
 • :
  Vrijdag
 • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.