Leeftijd gastouder

57 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 13

Flexibele opvang

Woonplaats

Naaldwijk

LRK registratie

Locatie

Ik ben een vrouw van 52 jaar., alleenstaand en heb twee volwassen kinderen. Ik ben spontaan en gezellig, sociaal,  zorgzaam,  consequent, creatief en weet van aanpakken. In mijn vrije tijd wandel ik en ben graag onder de mensen. Ik heb de kleuteropleiding afgerond. De oude kleuteropleiding is nu de PABO. IK heb een extra jaar gestudeerd en ben inzetbaar in het hele basisonderwijs.  Na  25 jaar voor de klas te hebben gestaan werd het tijd voor wat anders. Toch is gebleken dat het werken met kinderen nog steeds mijn voorkeur heeft, mijn passie is’; overblijfouder, het geven van de ouder en kind gym, het organiseren van kinderfeestjes, knutselen op festiviteiten…… ik beleef hier ontzettend veel plezier aan en doe het met veel enthousiasme.  Inmiddels heb ik 4 jaar ervaring wat betreft oppassen. Kinderen in de leeftijd van 3 t/m 14 uit school halen, naar zwemles brengen, vriendjes mee naar huis nemen, knutselen, eten, naar bed brengen  en wat er verder nodig mocht zijn die middag/avond. Ook heb ik regelmatig op mijn nichtje gepast vanaf dat zij een baby was.
Het “werken” met kinderen is een passie, ik zou niets anders willen.  Deel uitmaken, een verlengstuk zijn van het gezin. Iemand waarbij de kinderen zich veilig voelen, zichzelf mogen en kunnen zijn, waar ze op terug kunnen vallen als de ouders er niet zijn. Iemand die zorgt voor een stukje rust en balans, die taken  overneemt zodat “alles” doorgaat; voetbaltraining, zwemles, met vriendjes spelen of thuis gewoon een spelletje doen, knutselen….gewoon plezier maken. Ik kan zeggen dat ik zo’n iemand ben, dat kinderen zich bij mij op hun gemak voelen en benieuwd zijn  wat ik deze keer  heb meegenomen om te knutselen haha. Maar, ik ben ook van de regels, ben duidelijk en consequent.


Gastouder Anne
uit Naaldwijk


Ik ben een vrouw van 53 jaar., alleenstaand en heb twee volwassen kinderen. Ik ben spontaan en gezellig, sociaal,  zorgzaam,  consequent, creatief en weet van aanpakken. In mijn vrije tijd wandel ik en ben graag onder de mensen. Ik heb de kleuteropleiding afgerond. De oude kleuteropleiding is nu de PABO. IK heb een extra jaar gestudeerd en ben inzetbaar in het hele basisonderwijs. Na  25 jaar voor de klas te hebben gestaan werd het tijd voor wat anders. Toch is gebleken dat het werken met kinderen nog steeds mijn voorkeur heeft, mijn passie is'; overblijfouder, het geven van de ouder en kind gym, het organiseren van kinderfeestjes, knutselen op festiviteiten...... ik beleef hier ontzettend veel plezier aan en doe het met veel enthousiasme.  Inmiddels heb ik 4 jaar ervaring wat betreft oppassen.

Opvang bij gezin thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.