Leeftijd gastouder

34 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 8

Flexibele opvang

Woonplaats

AMSTERDAM

LRK registratie

Locatie

Beste ouders,

Mijn naam is Omega, ik ben 30 jaar oud. Ik bied u een kleinschalige gastouderopvang aan voor uw kind tussen 0 en 4 in mijn ruime woning met tuin dichtbij het Vondelpark. Ik ben geregistreerd en u heeft daardoor recht op kinderopvangtoeslag. Ik heb EHBO voor kinderen en een Verklaring Omtrent Gedrag.

Mijn man en ik hebben samen twee dochtertjes van 1 en 4 jaar oud. Wij wonen in Amsterdam Zuid dichtbij het Concertgebouw in een ruim appartement op de begane grond met een tuin. Heel vaak ben ik buiten met de kinderen aan het spelen in een van de kinderspeelplaatsen in de buurt. Ook gaan we vaak naar de kinderboerderij, park en de bibliotheek. Wij hebben hier zelfs een privé speeltuin die alleen toegankelijk is voor ouders in onze straat, hiervan kan ik gebruik maken, wat een veilige en schone plek is om te spelen.

Van nature ben ik dol op kinderen en ik heb ervaring in het oppassen en zorgen voor eigen kinderen en kinderen van kennissen en vrienden. Sinds enkele jaren werk ik een paar dagen per week als oppas bij mij thuis. Om te weten of de ouders tevreden zijn kan ik u met hen in contact brengen. Doordat ik maar een kleine groep kinderen opvang kan uw kind met andere kinderen leren spelen en aan zijn sociale vaardigheden werken, maar gaat het niet onder in de drukte.

Als gastouder ben ik zeer flexibel. Opvang in de avond, ’s nachts, in het weekend of wanneer uw kind ziek is behoord tot de mogelijkheden.

 

Neem gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

 

Met vriendelijke groet,

 

Omega


Gastouder Omega
uit AMSTERDAM


Ik bied u een kleinschalige gastouderopvang aan voor uw kind tussen 0 en 4 in mijn ruime woning met tuin dichtbij het Vondelpark. Ik ben geregistreerd en u heeft daardoor recht op kinderopvangtoeslag. Doordat ik maar een kleine groep kinderen opvang kan uw kind met andere kinderen leren spelen en aan zijn sociale vaardigheden werken, maar gaat het niet onder in de drukte. Als gastouder ben ik zeer flexibel. Opvang in de avond, 's nachts, in het weekend of wanneer uw kind ziek is behoord tot de mogelijkheden. Bent u op zoek naar een gastouder en wilt u meer over mij weten? Stuur gerust een bericht.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.