Leeftijd gastouder

54 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5.75

Flexibele opvang

Woonplaats

eindhoven

LRK registratie

Locatie

Als ouder wil je natuurlijk zeker weten dat je kind in goede handen is. Met ruim 18 jaar ervaring als gastouder (en nog wat langer als moeder) kan ik die garantie geven. Je kind komt terecht bij een deskundige en ervaren gastouder. Maar ook in een warme en huiselijke omgeving.

Met Minicreche Noena voldoe ik uiteraard aan alle eisen voor erkende gastouderopvang. Hieronder vallen bijvoorbeeld de goedkeuring door de GGD (onder meer van onze woning), het diploma kinder-EHBO en een VOG (verklaring omtrent gedrag).

Ons huis is volledig ingesteld op de gastouderopvang. Er wordt nooit gerookt, wierook gebrand of geurkaarsen gebruikt. Dagelijks wordt er meerdere malen goed geventileerd om voor een gezond leefklimaat te zorgen.

We hebben een kaninchen teckel en rustige gezellige poezen die nooit alleen gelaten worden met de kinderen. Buiten hebben we een konijntje. Dieren kunnen een kind helpen om zich veilig te voelen, een van de belangrijkste pijlers van Minicreche Noena.

Verder ben ik een zogenaamd ‘erkend leerbedrijf’. Door de toevoeging van een stagiaire op een dag is het mogelijk om nog meer individuele aandacht te hebben voor de kinderen. De stagiaire is altijd boventallig en nooit alleen met de kinderen. Bij aanvang van de stage dient iedere stagiaire een verklaring omtrent gedrag te kunnen overleggen. Het enthousiasme en de frisse blik van de studenten vind ik een waardevolle toevoeging aan de opvang.

 

 

 


Gastouder anjuska
uit eindhoven


Ben je op zoek naar een professionele en betrouwbare gastouder in Eindhoven (Woensel)? Mijn naam is Anjuska Christiaans. Als gastouder vang ik kinderen van 0-13 jaar op in mijn eigen woning in de Eindhovense wijk Woensel (Rapenland).  

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.