Leeftijd gastouder

4 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5

Flexibele opvang

Woonplaats

Hellevoetsluis

LRK registratie

Locatie

Ik ben gastouder Anja uit Hellevoetsluis. Ik ben ongeveer 4 jaar geleden begonnen als gastouder. Voordat ik gastouder werd heb ik gewerkt als zelfstandige ondernemer als schoonheidsspecialiste en daarna in de netwerkmarketing, dit heb ik gedaan in combinatie met mijn werk als gastouder maar niet gelijktijdig. Als opleiding heb ik de HBO gedaan en later de cursus gastouder. Als extra cursus heb ik EHBO voor kinderen gedaan. Tijdens de opvang vind ik het belangrijk dat de kinderen zich veilig voelen en dat ze in hun waarde worden gelaten. Ik probeer altijd het positieve in een kind te zien maar er zijn wel regels bij mij thuis. De activiteiten die ik leuk vind om met de kinderen te doen zijn: knutselen, buiten spelen, lezen en spelletjes doen. Mijn dagritme is vast op  de eet- en drinkmomenten daartussen varieert het. Op dit moment heb ik 3 kinderen van 5 en 7 jaar in de opvang. Ik heb een kat en een hond. De kat is in een andere ruimte als er kinderen zijn want de kat houdt eer niet van om geaaid te worden. De hond mag wel geaaid worden, voor de omgang met de dieren gelden er regels. Ik woon in een tussenwoning met een afgesloten tuin aan de achterkant. Ik  woon in een kindvriendelijke buurt waar alleen bestemmingsverkeer komt. Ik heb een tuin waar ik gebruik van maak. In de buurt waar ik woon zijn verschillende speeltuintjes en er is een kinderboerderij. Ik maak gebruik van een auto en een fiets maar het liefst doe ik alles lopend. Op dit moment ben ik bezig materialen aan te schaffen, ik heb al wel een box, camping bedje, babyfoon en verschoonkussen. Ik heb ervaring met autistische kinderen


Gastouder Anja
uit Hellevoetsluis


Ik ben gastouder Anja uit Hellevoetsluis. Ik ben ongeveer 4 jaar geleden begonnen als gastouder. Voordat ik gastouder werd heb ik gewerkt als zelfstandige ondernemer als schoonheidsspecialiste.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.