Leeftijd gastouder

Niet ingevuld

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5,-

Flexibele opvang

Woonplaats

dronten

LRK registratie

Locatie

Ik ben gastouder Anita uit Dronten. Ongeveer 17 jaar geleden ben ik begonnen als GO toen mijn jongste 2 jaar werd. In het verleden heb ik administratief werk gedaan en ben ik secretaresse geweest. Hiervoor heb ik ook allerlei cursussen gevolgd in de administratieve richting. Om werkzaam te mogen zijn als GO heb ik het diploma Helpende &Welzijn niveau 2 gehaald en verder heb ik een cursus EHBO voor kinderopvang gevolgd. Ik heb de KIKI cursus gevolgd wat betekend dat je met thema’s werkt om de ontwikkeling van kinderen te stimuleren. Mijn kinderen zijn inmiddels in de leeftijd van 8 tot 19 jaar. Ik vind het belangrijk dat kinderen zichzelf kunnen zijn, dat ze zich prettig bij mij voelen. Zoals al aangegeven werk ik graag met thema’s waarbij ik als voorbeeld de voorschoolse educatie noem. Ik probeer zoveel mogelijk verschillende activiteiten aan te bieden, deze kunnen zowel binnen als buiten plaatsvinden. Hierbij denk ik aan puzzelen, knutselen, lezen enz. Ik kijk naar de behoefte/vraag van een kind en probeer daar mijn activiteiten op te laten aansluiten. Ook zorg ik ervoor zo af en toe één op één met een kind bezig te zijn. De meeste kinderen zijn rond 9.00 uur binnen en dan wordt er tot ca. 10.uur vrij gespeeld waarbij ze de beschikking hebben over diverse verschillende soorten speelgoed. Hierna gaan we meestal fruit eten waarna er weer vrij gespeeld kan worden of we doen samen allerlei spelletjes, ook kunnen we samen gaan knutselen. Rond 12.00 uur gaan we brood eten en als de kinderen die dit nodig hebben gaan slapen mogen de andere kinderen even TV kijken. Zodra mijn eigen kinderen thuis zijn drinken/eten we samen weer iets waarna er weer gespeeld kan worden of als het enigszins mogelijk gaan we dan naar buiten. Op dit moment vang ik 4 kinderen op in de leeftijd van 0 – 4 jaar. Wij hebben geen huisdieren. Ik woon in een twee- onder eenkapwoning in een jonge wijk met veel kinderen. Het is een rustige buurt waarin veel kinderen wonen. Onze tuin is afgesloten, er is een tuinhuisje en als buitenspeelgoed beschik ik b.v. over een glijbaan en een trekker. Achter mijn huis is een grote speeltuin, er is een Kinderboerderij in de buurt maar niet direkt bij mijn huis. Ik heb een auto tot mijn beschikking maar meestal ga ik lopend met de kinderen op pad. Hiervoor heb ik een kinderwagen waarin ik 4 kinderen kan meenemen. Verder heb ik kinderbedjes, fietsjes, stepjes, een loopauto en genoeg speelgoed zoals b.v. playmobil tot mijn beschikking. Bij binnenkomst heb ik voor alle kinderen een mandje klaarstaan waarin de VO eten, drinken, luiers, slaapzak, speentjes enz. kan achterlaten die ik dan gedurende de dag gebruik.


Gastouder Anita VOL
uit dronten


Ik ben gastouder Anita uit Dronten. Ongeveer 17 jaar geleden ben ik begonnen als GO toen mijn jongste 2 jaar werd. In het verleden heb ik administratief werk gedaan en ben ik secretaresse geweest.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.