Ik ben gastouder Anita uit Apeldoorn

 

Over Ik ben gastouder Anita uit Apeldoorn

Met ruim 15 jaar ervaring ben ik ondertussen een zeer ervaren gastouder. Kinderen zijn dol op mij en ik ben lief en duidelijk voor kinderen. Ik onderneem graag dingen met de kinderen zoals knutselen, wandelen, naar de winkel, kinderboerderij, speeltuin etc. Ook vind ik het leuk om kinderen dingen te leren over de natuur en de dieren om ons heen. Ik vind het belangrijk dat een kind in zijn eigen vertrouwde omgeving opgroeit in zijn eigen tempo en op zijn eigen manier en vind het een voorrecht daar getuige van te mogen zijn. Dit is de reden dat ik graag bij de ouders thuis werk. In de loop der jaren heb ik veel ervaring gekregen met het verzorgen van baby's en ben ik ervaringsdeskundige met kinderen met een stoornis in het autistisch spectrum. In het bezit van MDGO-VZ en uiteraard kinder-EHBO. Ik ben per 1 november 2019 beschikbaar voor opvang in een gezin met liefst 3 kinderen voor 20 a 24 uur per week. Daarbij kan ook opvang voor schoolgaande kinderen plaatsvinden. Ik ben niet in bezit van een auto. Daarom liefst omgeving de Maten/centrum Apeldoorn.

Meer lezen
Naam
Anita
Leeftijd
49
Woonplaats
Apeldoorn
Geslacht
Vrouw
Relatienummer
Opvang
Opvang bij gezin thuis
Flexibele opvang
Ja
Uurtarief
€ 6.5
Beschikbaar vanaf
01/11/2019
LRK registratie
Ja

Opvangmomenten

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
Ochtend
Middag
Avond
Opvangkinderen

0-1 jaar

1-4 jaar

4-12 jaar

De locatie is een benadering en niet het werkelijke adres van onze gastouder.

Met ruim 15 jaar ervaring ben ik ondertussen een zeer ervaren gastouder. Kinderen zijn dol op mij en ik ben lief en duidelijk voor kinderen.
Ik onderneem graag dingen met de kinderen zoals knutselen, wandelen, naar de winkel, kinderboerderij, speeltuin etc. Ook vind ik het leuk om kinderen dingen te leren over de natuur en de dieren om ons heen.
Ik vind het belangrijk dat een kind in zijn eigen vertrouwde omgeving opgroeit in zijn eigen tempo en op zijn eigen manier en vind het een voorrecht daar getuige van te mogen zijn. Dit is de reden dat ik graag bij de ouders thuis werk.
In de loop der jaren heb ik veel ervaring gekregen met het verzorgen van baby’s en ben ik ervaringsdeskundige met kinderen met een stoornis in het autistisch spectrum. In het bezit van MDGO-VZ en uiteraard kinder-EHBO.
Ik ben per 1 november 2019 beschikbaar voor opvang in een gezin met liefst 3 kinderen voor 20 a 24 uur per week.
Daarbij kan ook opvang voor schoolgaande kinderen plaatsvinden. Ik ben niet in bezit van een auto.
Daarom liefst omgeving de Maten/centrum Apeldoorn.

Annuleer

Reageer op Ik ben gastouder Anita uit Apeldoorn

 • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
 • :
  Maandag
 • :
  Dinsdag
 • :
  Woensdag
 • :
  Donderdag
 • :
  Vrijdag
 • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.