Leeftijd gastouder

4 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5

Flexibele opvang

Woonplaats

Almere

LRK registratie

Locatie

Ik ben Anita (gastouderopvang Tinkelbel) in Almere Buiten. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen van 28 en 26 ( de jongste woont nog thuis).Ik ben 23 jaar geleden begonnen met het opvangen van buurtkinderen. Voordat ik gastouder werd heb ik gewerkt als grafisch medewerker. Ik heb de volgende opleidingen gevolgd: grafische MTS, Helpende zorg en welzijn, EHBO voor kinderen en de gastouderacademie.  Wat ik belangrijk vind tijdens de opvang is dat de kinderen zich veilig en vertrouwd voelen en het gezellig hebben. Ik hecht heel veel waarde aan Rust, Regelmaat en Reinheid. Ik vind het leuk om met de kinderen spelletjes te doen, buiten te spelen, te wandelen, te lezen, liedjes te zingen. Als er in de ochtend kinderen komen die nog niet hebben ontbeten gaan wij dat eerst doen, daarna gaan we spelen.  10.00 uur is het tijd voor een tussendoortje  en wat drinken, daarna gaan we bij goed weer naar buiten.  12.00 uur gaan wij een broodje eten en daarna is het tot 15.00 rusten.  15.00 uur is er fruit en wat drinken en daarna gaan we spelen totdat de ouders komen. Op dit moment heb ik 4 kinderen in de opvang en heel soms 2 in de naschoolse opvang. Wij wonen in een tussenwoning met afgesloten tuin in een rustige buurt met alleen bestemmingsverkeer.  In de omgeving zijn verschillende speeltuinen die wij af en toe bezoeken. Bezoek aan winkels doe ik meestal lopend samen met de kinderen,  heel af en toe ga we met de bus. Ik maak soms gebruik van een auto met door de ouders eigen aangeleverde goedgekeurde stoeltjes. Ik heb een dubbele- en een enkele kinderwagen, bedjes en stoeltjes tot mijn beschikking.

Ons huis is rook- en huisdiervrij.


Gastouder Anita
uit Almere


Ik ben Anita (gastouderopvang Tinkelbel) in Almere Buiten. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen van 28 en 26 ( de jongste woont nog thuis).

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.