Leeftijd gastouder

29 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 6.40

Flexibele opvang

Woonplaats

Alkmaar

LRK registratie

Locatie

Naam : Angela
Geboren : 26 juli 1994
Opleiding : HBO Maatschappelijk Werk en Dienstverlening

Ik woon samen met mijn man Jeroen, onze zoon James (2021), dochter Joy(2023)  en ons hondje Jackie in Bergermeerkwartier, Alkmaar.

Sinds 2018 ben ik werkzaam in de kinderopvang. Ik heb in het verleden veel op kinderen gepast (6 maanden t/m 12 jaar). Ook heb ik vrijwilligerswerk verricht bij een kinderspeel/bouwplaats, waar ik met kinderen tussen de 7 en 12 jaar activiteiten ondernam. Daarnaast heb ik aan verschillende maatjes projecten deelgenomen waar ik activiteiten ondernam, hierdoor konden de kinderen weer even kind zijn (3,5 t/m 11 jaar). Tot slot heb ik in 2017 in Afrika vrijwilligerswerk verricht met kinderen met een beperking waarbij ik hielp op de school en bij de fysiotherapie. Ik beschik over BHV, EHBO, kinder EHBO en ervaring met mensen met een beperking.

In 2017 heb ik de opleiding HBO Maatschappelijk Werk en Dienstverlening (MWD) behaald. Na mijn stage in de gehandicaptenzorg ben ik gestart met werken in deze sector. Ik heb op verschillende woongroepen gewerkt met mensen met uiteenlopende beperkingen. Ik vond het werken met mensen met een beperking erg leuk maar ik kwam erachter dat mijn passie hier niet lag. Door mijn oppaservaring/ vrijwilligerswerk wist ik dat mijn hart lag bij het werken met kinderen. Ik ben toen gestart als pedagogisch medewerkster bij een kinderdagverblijf waar ik twee jaar met veel plezier op een verticale groep (0 t/m 4) heb gewerkt. Na twee jaar was ik toe aan een nieuwe uitdaging en ben ik gestart met gastouderopvang De Kikkerheuvel. Vanaf augustus 2023 wordt de opvang geboden vanuit een eigen opvangruimte.

Uiteraard vind ik het erg leuk om met kinderen te werken en ervoor te zorgen dat uw kind het naar zijn/haar zin heeft, gestimuleerd wordt in de ontwikkeling en goed verzorgd wordt. Mijn streven is om op een enthousiaste, verantwoordelijke en positieve manier kinderen op te vangen. Waarbij ik een veilige omgeving bied waarin ieder kind kan opgroeien tot een evenwichtig, zelfstandig en uniek persoon met respect voor andere en zichzelf. Wat ik erg belangrijk vind is open communicatie en eerlijkheid.

Ik bied kleinschalige opvang aan kinderen van 0 t/m 4 jaar. Door de kleinschalige opvang is er veel persoonlijke aandacht mogelijk. Ik heb een vast dagprogramma wat ik probeer aan te houden. De eetmomenten staan vast en tussen de eetmomenten is er tijd om te spelen of een activiteit te doen. Familie en vrienden zouden mij beschrijven als lief, warm, gezellig, open en betrouwbaar.


Gastouder Angela
uit Alkmaar


Gastouder met aparte opvangruimte in Bergerwegkwartier te Alkmaar heeft nog plek.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.