Leeftijd gastouder

Niet ingevuld

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5,-

Flexibele opvang

Woonplaats

Schiedam

LRK registratie

Locatie

Ik ben gastouder Andrea uit Schiedam en geboren in Tsjechië. Ik ben 21 jaar geleden voor mijn man naar Nederland gekomen. Ik woon in een kleine eengezinswoning in rustige straat dichtbij station Schiedam Centrum. Samen met mijn man en dochters van 9 en bijna 20 jaar. Tot een jaar of 6 geleden heb ik meerdere jaren als verzorgende gewerkt. In verleden heb ik bevriende werkende stellen geholpen door op hun baby / kind te passen. Schoolvriendjes waren bij ons ook altijd welkom. Ik verdiep me met plezier in de ontwikkeling van ieder kind, en ik vind het leuk om activiteiten voor ze te verzinnen. Daarom werk ik al 4 jaar als gastouder. Ik heb veel ervaring met kinderen van verschillende leeftijden, en ik zorg voor een gezellige, veilige, en huiselijke speel- en rustomgeving. We kunnen lezen, zingen, dansen, knutselen, puzzelen, spelletjes spelen, of naar buiten, naar verschillende speeltuinen in de buurt. De kinderboerderij is een half uur lopen van ons huis, de bibliotheek vijftien minuten. Ik vind het leuk om activiteiten aan verschillende thema’s te verbinden, zoals lente, muziek, vriendschap, speelgoed, enzovoort. Wanneer we thuis zijn spelen we in de ruime, kindvriendelijk ingerichte woonkamer met veel soorten speelgoed. De kinderboerderij is een half uur lopen van ons huis, de bibliotheek tien minuten.
We hebben klein tuintje met appel-, kersen en perenboom. Kinderen vinden het leuk om water aan bloemen te geven. Ze reageren ook leuk op onze kat Chicco. Ze geven eten aan visjes. Kinderen slapen in slaapkamers van mijn dochters in campingbedjes. We gebruiken geen extra matrassen ivm met veiligheid.

Ik werk met thema”s van Kiki -methode voor kinderen van 0 t/m 4 jaar.

€ 5,- per uur inclusief broodmaaltijd, fruit, tussendoortjes,drinken, exclusief babyvoeding en luiers.

Recensie vraagouder – Andrea heeft de opvang van onze inmiddels tweejarige zoon vanaf zijn 2,5 maand op zich genomen. Er was geen moment twijfel en het voelde meteen goed, als een “tweede thuis”. Wij vinden het belangrijk dat er op maat wordt gekeken naar het individu en dit is bij Andrea vanzelfsprekend en verloopt heel natuurlijk. Ze geeft ieder kind op zijn of haar manier aandacht en speelt in op de behoefte. Daarnaast zorgt ze ook voor de nodige stimulatie en educatie. Het is heel fijn om te zien dat onze zoon met open armen is ontvangen en wij gunnen iedere ouder zo’n warm bad.


Gastouder Andrea
uit Schiedam


Ik ben gastouder Andrea uit Schiedam. Ik ben Andrea, geboren in Tsjechië. Ik ben 21 jaar geleden voor mijn man naar Nederland gekomen. Ik woon in een kleine eengezinswoning in rustige straat dichtbij station Schiedam Centrum. Samen met mijn man en dochters van 9 en bijna 20 jaar.    

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.