Leeftijd gastouder

37 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5.85

Flexibele opvang

Woonplaats

Alphen aan den Rijn

LRK registratie

Locatie

Hallo,
Ik ben gastouder Amanda uit Alphen aan den Rijn, 34 jaar en moeder 2 kindjes. Ik heb een zoon van 11 jaar (april 2010) en een dochter van 7 jaar (mei 2013). Mijn werkdagen zijn: Maandag, Dinsdag en Donderdag.

We hebben een mooie eengezinswoning met een tuin op het zuiden. De tuin is voorzien van veel speelgelegenheid oa een trampoline, speeltuin en glijbaan met kunstgras waar we lekker op kunnen spelen. Er zijn diverse (loop) fietsjes, steppen, loop auto, voetballen, schipwatertafel, kortom er is heel veel uitdaging. Ook hebben we in de straat een hele leuke speeltuin die voorzien in van klimtouwen, glijbaan, wipkip, groot grasveld en een sprintbaan, hier maken we ook veel gebruik van.

Binnenshuis heb ik voor alle leeftijden uitdagingen: van baby speelgoed tot auto’s, keuken/ muziek speelgoed,bouwen , verven, knutselen en kleuren.

Ik hou ook van boekjes lezen en lekker gek doen met de kinderen. Ook geef ik de kinderen veel mogelijkheid dat ze vrij kunnen spelen en zich lekker kunnen uitleven.

Ieder kindje heeft zijn eigen bedje op een eigen kamer, op deze manier hebben de kinderen volledig hun rust. Ook is op elke kamer een babyfoon aanwezig met camera, geluid, temperatuur meter en muziek.

Ik ben erg vrolijk, enthousiast, zorgzaam, flexibel.
Ik ben sinds jan 2012 werkzaam als gastouder.
Hiervoor heb ik altijd gewerkt op een kinderdagverblijf. ( vanaf 2007) tijdens mijn schoolperiode heb ik diverse oppas adressen gehad. Aan ervaring geen gebrek.

We vinden vriendjes en vriendinnen die bij ons komen spelen erg fijn en gezellig.

Mocht mijn profiel u aanspreken en heeft u opvang nodig, neem dan gerust contact met me op. Dan kunnen we kijken naar uw aanvraag en dan kijk ik in mijn bezetting of ik iets voor u kan betekenen.

Met vriendelijke Groet,

Amanda Lodder


Gastouder Amanda
uit Alphen aan den Rijn


Hallo, Ik ben gastouder Amanda uit Alphen aan den Rijn, 34 jaar en moeder van 2 kindjes. Ik heb een zoon van 11 Jaar (04-2010) en een dochter van 7 Jaar (05-2013). Ik heb een zusje van 12 jaar jonger, paste tijdens mijn studie veel op kleine kinderen. Toen ik 21 was behaalde ik mijn diploma Sociaal pedagogische medewerkster niv 3. Ik heb na het behalen van mijn diploma op diverse locaties van de kinderopvang gewerkt 0-12 Jaar. Na een jaar kreeg ik een vaste groep 0-2 Jaar. Hier werkte ik 4/5 dagen. Na mijn zwangerschap van mijn zoontje ben ik 10 maanden thuis geweest bij mijn zoontje. Januari 2012 ben in gestart met Gastouderopvang bij mij thuis. Ik wilde volledig van mijn kind(eren) zorgen. Maar ook mijn werkzaamheden in de kinderopvang blijven voortzetten.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.