Leeftijd gastouder

4 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5

Flexibele opvang

Woonplaats

Zoeterwoude-rijndijk

LRK registratie

Locatie

Ik ben Ali uit Zoeterwoude-Rijndijk. Ik ben 46 jaar. Ik ben gastouder sinds 2006, ben zelf groepsleidster geweest op t schippersinternaat ‘92 t/m ‘94 toen ben ik getrouwd dat was onregelmatig en toen ben ik er mee gestopt en bij heb ik mensen opgepast, mijn zoon is in 2002 geboren en die ging altijd mee. Daarna ben ik officieel gastouder geworden. Ik heb wel altijd cursussen gevolgd, zelfde als nu spw4. Ik vind het belangrijk dat tijdens de opvang wij zijn zelf christelijk en gaan elke zondag na de kerk en tussen de middag lees ik uit de kinderbijbel. Ik vind het belangrijk dat kinderen dat mee krijgen en dat ze weten dat wij gelovig zijn. Als kindjes niet gelovig zijn is dat geen probleem, maar we bidden en danken wel. Maar het is wel vrijblijvend. Mijn dagritme ziet er als volgt uit: ik volg de lijnen van ed kinderen, ik heb er nu twee van 2 jaar in de opvang dus dan is het vaak het gewone dagritme, eten en drinken en naar buiten. Tussen de middag samen eten en middagslaapje, daarna wat drinken/eten. En dan is het ook afhankelijk van het weer wat we doen. Naar buiten of boekjes lezen. Ik kijk ook naar het kind wat ze willen doen en leuk vinden. Meestal doen we creatieve activiteiten. Maar als kinderen niet willen is het ook goed als ze lekker willen spelen. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich thuis voelen en dat de band met het kind goed is. Ik heb zelf wel kinderen in de leeftijd van 13 jaar, 1 zoon. Momenteel heb ik 2 kinderen in de opvang in de leeftijd van 2 jaar. Wij wonen in een eengezinswoning, tussenwoning in een rustige buurt, de straat is dood lopend dus weinig verkeer met een speelpleintje en achter het huis is een grote speeltuin dus dat is ideaal voor de kinderen. Wij hebben een hamster en een aquarium, verder geen huisdieren. De ouders moeten een bedje meenemen (campingbedje). Week 31 niet bereikbaar ivm vakantie. Mijn uurtarief is €4,75.


Gastouder Ali
uit Zoeterwoude-rijndijk


Ik ben gastouder Ali uit Zoeterwoude-Rijndijk. Ik ben 46 jaar. Ik ben gastouder sinds 2006, ben zelf groepsleidster geweest op t schippersinternaat.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.