Ik ben gastouder Ali uit Zoeterwoude-rijndijk

 

Over Ik ben gastouder Ali uit Zoeterwoude-Rijndijk

Ik ben gastouder Ali uit Zoeterwoude-Rijndijk. Ik ben 46 jaar. Ik ben gastouder sinds 2006, ben zelf groepsleidster geweest op t schippersinternaat.

Meer lezen
Naam
Ali
Leeftijd
0
Woonplaats
Zoeterwoude-rijndijk
Geslacht
Vrouw
Relatienummer
20150436
Opvang
Opvang bij gastouder thuis
Flexibele opvang
Ja
Uurtarief
€ 5
Beschikbaar vanaf
08/07/2019
LRK registratie
Ja

Opvangmomenten

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
Ochtend
Middag
Avond
Opvangkinderen

0-1 jaar

1-4 jaar

4-12 jaar

De locatie is een benadering en niet het werkelijke adres van onze gastouder.

Ik ben Ali uit Zoeterwoude-Rijndijk. Ik ben 46 jaar. Ik ben gastouder sinds 2006, ben zelf groepsleidster geweest op t schippersinternaat ‘92 t/m ‘94 toen ben ik getrouwd dat was onregelmatig en toen ben ik er mee gestopt en bij heb ik mensen opgepast, mijn zoon is in 2002 geboren en die ging altijd mee. Daarna ben ik officieel gastouder geworden. Ik heb wel altijd cursussen gevolgd, zelfde als nu spw4. Ik vind het belangrijk dat tijdens de opvang wij zijn zelf christelijk en gaan elke zondag na de kerk en tussen de middag lees ik uit de kinderbijbel. Ik vind het belangrijk dat kinderen dat mee krijgen en dat ze weten dat wij gelovig zijn. Als kindjes niet gelovig zijn is dat geen probleem, maar we bidden en danken wel. Maar het is wel vrijblijvend. Mijn dagritme ziet er als volgt uit: ik volg de lijnen van ed kinderen, ik heb er nu twee van 2 jaar in de opvang dus dan is het vaak het gewone dagritme, eten en drinken en naar buiten. Tussen de middag samen eten en middagslaapje, daarna wat drinken/eten. En dan is het ook afhankelijk van het weer wat we doen. Naar buiten of boekjes lezen. Ik kijk ook naar het kind wat ze willen doen en leuk vinden. Meestal doen we creatieve activiteiten. Maar als kinderen niet willen is het ook goed als ze lekker willen spelen. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich thuis voelen en dat de band met het kind goed is. Ik heb zelf wel kinderen in de leeftijd van 13 jaar, 1 zoon. Momenteel heb ik 2 kinderen in de opvang in de leeftijd van 2 jaar. Wij wonen in een eengezinswoning, tussenwoning in een rustige buurt, de straat is dood lopend dus weinig verkeer met een speelpleintje en achter het huis is een grote speeltuin dus dat is ideaal voor de kinderen. Wij hebben een hamster en een aquarium, verder geen huisdieren. De ouders moeten een bedje meenemen (campingbedje). Week 31 niet bereikbaar ivm vakantie. Mijn uurtarief is €4,75.

Annuleer

Reageer op Ik ben gastouder Ali uit Zoeterwoude-Rijndijk

 • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
 • :
  Maandag
 • :
  Dinsdag
 • :
  Woensdag
 • :
  Donderdag
 • :
  Vrijdag
 • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.