Leeftijd gastouder

63 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5,-

Flexibele opvang

Woonplaats

Drachten

LRK registratie

Locatie

Ik ben Gastouder Akkelien uit Drachten. Ik ben al ruim 35 jaar gelukkig getrouwd. Ik ben moeder van 4 kinderen in de leeftijd 29, 28, 21 en 17 jaar oud. De oudste 3 wonen en studeren elders in het land, alleen de jongste woont nog thuis. Tot aan mijn 40e ben ik werkzaam geweest als medewerkster in een boekhandel. Vanaf 2000 heb ik het roer omgegooid en ben begonnen als gastouder. Ik vind het reuze fijn om voor de kleintjes te zorgen en tevens ook heel erg leuk en boeiend om hun ontwikkeling te volgen en daar ook daadwerkelijk een steentje aan mee te mogen dragen. Het gastouderschap brengt mij veel vreugde en het geeft ook veel voldoening. wanneer ik de kinderen zichtbaar zie genieten! Ik ben hartelijk, flexibel en zorgzaam maar ook duidelijk en consequent. Dagelijks een vast ritme, zoals vaste eet, fruit en slaapmomenten (voor zover dit mogelijk is) zijn bij mij zeker aan de orde. Ik ben van mening dat dit veel kinderen houvast en rust geeft. Wij wonen in het centrum van Drachten in een ruime woning met een aparte speelkamer met veel speelgoed, boeken en knutselmateriaal. Wij hebben tevens een grote kindvriendelijke tuin met speelhuisje, speeltoestel met divers buitenspeelgoed. Een echte tuin om je in uit te leven! Maar wat niet minder belangrijk is, is een groot hart waar elk kind welkom is! Rest mij nog te zeggen dat mijn uitgangspunten Geloof, Hoop en Liefde zijn. Ik GELOOF dat elk kind uniek is en ik HOOP bij te dragen aan een sterke en veilige basis voor ieder kind en daarbij is LIEFDE essentieel, zoals een kusje op de knie, een aai over je bol en een arm om je heen wanneer het even niet zo lekker gaat. Kortom een veilige, vertrouwde plek waar je mag zijn wie je bent en waar je gezien wordt! Ik heb een konijn buiten.


Gastouder Akkelien
uit Drachten


Ik ben Gastouder Akkelien uit Drachten. Ik ben al ruim 35 jaar gelukkig getrouwd. Ik ben moeder van 4 kinderen in de leeftijd 29, 28, 21 en 17 jaar oud.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.