Leeftijd gastouder

Niet ingevuld

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5,-

Flexibele opvang

Woonplaats

Rotterdam

LRK registratie

Locatie

Ik ben gastouder Ada uit Rotterdam. Ik ben in 1993 begonnen als gastouder bij GOB Rotterdam. Ik ben begonnen met 1 kindje en al gauw werden er dat meer. Voordat ik gastouder werd ben ik huismoeder geweest voor mijn eigen dochter. Ik ben begonnen met de opleiding helpende en welzijn niveau 2 maar heb deze niet volbracht daarna heb ik SPW3 gedaan en volbracht. Als extra cursus heb ik EHBO voor kinderen gedaan en die houd ik bij door de herhalingscursussen te volgen. Ik heb zelf 1 dochter maar zij is het huis al uit en heeft zelf een kind, ik heb geen partner. In de opvang vind ik het belangrijk dat de kinderen zich thuis voelen, normen en waarden leren en het gezellig hebben.

Ik vind het leuk om de kinderen dingen te leren, te lezen, te knutselen, spelletjes te doen en naar buiten te gaan. Ik heb alleen een strak dagritme als het gaat om eten en drinken daarbuiten hangt het van de kinderen af. Op dit moment hen ik in totaal 6 kinderen in de opvang in de leeftijd van 1 tot en met 6 jaar. Ik heb geen huisdieren. Ik woon in een flat 2 hoog. De buurt waarin ik woon is rustig met tussen de lage flats aan de achterkant een gemeenschappelijke tuin waar je heerlijk met de kinderen kunt spelen. Ik heb geen tuin maar maak veel gebruik van de gemeenschappelijke tuin achter mijn huis. Bij mij in de buurt zijn verschillende speeltuinen en er is een kinderboerderij. Ik doe alles lopend, ik maak zeer zelden gebruik van mij auto. Ik heb de beschikking over een stapelbed, kinderbedjes, een dubbele buggy, een enkele buggy, kinderstoelen, een box en een kinderwagen. Ik ben een rokende gastouder maar rook niet in huis zodat mijn huis altijd fris ruikt.


Gastouder Ada VOL
uit Rotterdam


Ik ben gastouder Ada uit Rotterdam. Ik ben in 1993 begonnen als gastouder bij GOB Rotterdam. Ik ben begonnen met 1 kindje en al gauw werden er dat meer.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.