Leeftijd gastouder

31 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 20

Flexibele opvang

Woonplaats

Zoeterwoude

LRK registratie

Locatie

Ik ben Cindy uit Zoeterwoude. Ik heb al zes jaar ervaring in het werken met kinderen, onder andere door mijn baan als groepsleerkracht in het basisonderwijs.

Graag heb ik meer persoonlijke aandacht voor de kinderen, vandaar dat ik graag wil starten als gastouder.

Ik heb gewerkt in een speelgoedwinkel heb ik advies gegeven bij de verkoop van educatief verantwoord, veilig en kwalitatief (houten) speelgoed, verder heb ik drie jaar voor de klas gestaan. Waarvan twee jaar groep 3 (leren lezen en schrijven) en één jaar groep 1/2. Ook heb ik gedurende mijn opleiding drie jaar stage gelopen in diverse groepen op de basisschool. Hierdoor heb ik al zes jaar ervaring in het werken met kinderen. Ik heb de Havo, PABO, vakdocentbewegingsonderwijs gedaan. Ik heb de cursussen EHBO, gedifferentieerd rekenonderwijs, Interne Cultuur Coördinator gevolgd. Ik woon samen met mijn man.

Door mijn ervaringen en werkzaamheden als groepsleerkracht in het basisonderwijs heb ik mij veel competenties in het werken met kinderen eigen gemaakt, zoals het creëren van een warm, gezellig, gestructureerd en veilig klimaat waarin kinderen zich op hun eigen manier kunnen ontwikkelen en thuis voelen. Ieder kind is uniek en bijzonder. Ik ben positief ingesteld, geduldig, flexibel en behulpzaam. Het communiceren en omgaan met u als ouder(s) vind ik plezierig om te doen en belangrijk voor de ontwikkeling en het welbevinden van het kind. Als gastouder vind ik het van belang om het accent te leggen op de positieve mogelijkheden van elk kind en zijn of haar talenten, de sociale ontwikkeling en omgangsvormen.

Verder moet opvang leuk zijn, een plek waar kinderen heerlijk kunnen lachen, genieten, ontdekken en spelenderwijs leren. Waarbij ruimte is voor leuke, ontdekkende activiteiten, zoals dingen bakken, versieren, en samen eropuit gaat. Individuele aandacht vind ik belangrijk waardoor de kinderen de geborgenheid ervaren die zij nodig hebben.

Kortom, ieder kind is uniek en voor ieder kind is een prettig, warme en veilige omgeving van groot belang om tot volledige ontplooiing te komen. Ik ben positief ingesteld en werk graag vanuit een visie waarbij het accent ligt op de positieve mogelijkheden van ieder kind. Binnen deze visie vind ik het belangrijk om de kinderen een omgeving aan te bieden waarin zij spelenderwijs kunnen ontdekken en leren.

Mijn sterke kant is mijn creativiteit, hiermee kan ik goed inspelen op het enthousiasme van kinderen en hen helpen in hun ontwikkeling. Ook vind ik het mooi om de kinderen te inspireren en hen te helpen om de wereld om hen heen te ontdekken. Ieder op zijn eigen manier.

Verder ken ik de leerdoelen vanuit mijn werkervaring als leerkracht in het basisonderwijs en kan ik de kinderen hier al spelenderwijs mee in aanraking laten komen. Dit als voorbereiding op hun kleutertijd/basisschoolperiode

Mijn dagritme is als volgt. 07:00 09:00 uur:

Binnenkomst kinderen en overdracht met de ouders. De kinderen mogen vrij spelen.

09:00 09:30 uur:

Opening van de dag, we zingen goedemorgen en kijken wie er allemaal zijn. Er is tijd voor een klein gesprekje over wat de kinderen hebben gezien of meegemaakt, de thematafel, een liedje of een boekje.

9:30 10:00 uur:

Tijd voor fruit en drinken.

10:00 10:30 uur:

Verschonen, toilet, handen wassen en/of oefenen met het potje/wc.

10:30 12:00 uur:

Gerichte activiteit (uitdagend en ontdekkend), creatieve activiteit, vrij spelen, of een uitstapje. Binnen of buiten, afhankelijk van het weer.

12:00 13:00 uur:

We eten en drinken gezamenlijk aan tafel. Bij mooi weer kan dit natuurlijk ook een gezellige picknick zijn. Hierna gaan we even naar het toilet en worden de kinderen verschoont. De kinderen die een middagslaapje doen worden hierop voorbereid en oefenen eventueel met uitkleden. Ook is er even tijd voor een liedje of een boekje.

13:00 15:00 uur:

Het middagslaapje. De kinderen die wakker blijven mogen vrij spelen. Ook is er ruimte om met hun themagerichte activiteiten te doen.

15:00 15:30 uur:

Tijd voor fruit/rauwkost en drinken. Waarop volgend verschonen, toilet, handen wassen en/of oefenen met het potje/wc.

15:30 17:00 uur:

De kinderen mogen vrij spelen, knutselen, een spelletje doen etc. Ook is er eventueel tijd voor een gerichte activiteit.

Tussen 17:00 – 18:00 uur worden de kinderen opgehaald. In overleg zijn aangepaste tijden mogelijk. Verder is er tijd voor een overdracht over de dag van het kind.

Deze dagindeling geeft een globaal beeld van een dagje met mij als gastouder. De precieze invulling van de dag kan daarom verschillen.

Aangezien ik net begin als gastouder zijn er nu nog geen kinderen in de opvang.

Voel je vrij om contact op te nemen bij interesse, graag beantwoord ik uw vragen en zouden wij nader kennis kunnen maken. Ik woon in een eengezinswoning in een rustige buurt. Ik heb een tuin waar ik gebruik van maak.

Er zijn diverse speeltuintjes in de buurt, ook is er een leuke kinderboerderij (’t Geertje) makkelijk bereikbaar. Ik ga met de auto, lopen (fiets).

De benodigdheden worden aangeschaft naar behoefte.

Ik werk graag vanuit de christelijke normen en waarden.

 


Gastouder Cindy
uit Zoeterwoude


Ik ben Cindy uit Zoeterwoude. Ik heb veel ervaring in het werken met kinderen, onder andere door mijn baan als groepsleerkracht in het basisonderwijs, mijn moederschap en werk als gastouder.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.