Leeftijd gastouder

55 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5,-

Flexibele opvang

Woonplaats

Heerhugowaard

LRK registratie

Locatie
Dit adres is een benadering en niet het daadwerkelijke adres van onze gastouder

Ik ben Gea uit Heerhugowaard. Ik ben 50 jaar. Ik biedt plek voor vakantieopvang en noodopvang aan in Heerhugowaard. Ik ben sinds 14 jaar gastouder. Ik vang met veel plezier de kindjes op. Ik ben begonnen als gastouder ik heb alleen noodopvang en vakantie opvang geboden. Momenteel heb ik 2 kindjes in de opvang. Voordat ik gastouder ben geworden heb ik gewerkt in de mode. Nadat ik getrouwd was en kinderen had gekregen ben ik naast mijn rol als moeder gastouder geworden. Ik ben geregistreerd en biedt opvang aan verschillende leeftijden 0-12 jaar in de opvang. Ik ben een flexibele gastouder, ik werk niet op basis van vaste uren. Ik werk als gastouder gecombineerd met andere werkzaamheden die ik zelf kan inplannen vandaar dat ik zo flexibel inzetbaar ben . Ik woon in een eengezinswoning, tussenwoning. Mijn woning staat in een rustige buurt tussen het oude en nieuwe centrum in. Achter het huis is een plein met speeltuintje. Ik heb een huisdier, er is een hond aanwezig die erg kindvriendelijk is. Ik heb zelf 2 eigen dochters , 26 en 22 jaar, mijn oudste dochter is uitwonend, de jongste dochter woont nog thuis. Dagritme: s’ Morgens samen ontbijten, 10.00 uur drinken en een koekje, knutselen, ik ben erg creatief, lego,etc. 12.00 uur samen lunchen, kindjes eventueel slapen en daarna lekker buiten. Ik kijk goed naar het dagelijkse ritme van de kinderen en aan de hand daarvan bepaal ik het dagritme. Wat de gastouder belangrijk vindt tijdens de opvang: -Kind moet zich fijn voelen en dat kinderen hun zelf kunnen zijn. -Contact met ouders is erg belangrijk. Mijn uurtarief is 5,- euro per uur. Incl. eten en drinken, excl. luiers en doekjes, voeding voor allergieën en diëten.
Ik ben beschikbaarheid op,ma t/m zo, overdag en avond. Altijd in overleg, weekend is ook mogelijk in overleg.


Gastouder Gea
uit Heerhugowaard


Ik ben Gea uit Heerhugowaard. Ik ben 50 jaar. Ik biedt plek voor vakantieopvang en noodopvang aan in Heerhugowaard. Ik ben sinds 14 jaar gastouder.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.