Leeftijd gastouder

Niet ingevuld

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5,-

Flexibele opvang

Woonplaats

Almere

LRK registratie

Locatie
Dit adres is een benadering en niet het daadwerkelijke adres van onze gastouder

Graag wil ik mij aan u voorstellen, ik ben gastouder Wilma uit Almere-Haven. Ik ben getrouwd en samen met mijn man hebben wij 4 kinderen van 13,11,10 en 6 jaar oud. Mijn oudste zoon heeft een chromosoomafwijking en is daardoor verstandelijk beperkt. Door de geboorte van mijn oudste zoon heb ik een omscholing gedaan van boekhouder naar emb-begeleider. Hierdoor kan ik mij volledig inzetten om thuis voor de kinderen een veilige en prettige omgeving te creëren waarbij ontwikkelingen gestimuleerd worden. Hierbij volg ik de methode van Carla Mooy “ontspannen opvoeden” dat is een methode waar ik intuïtief op aansluit. Waar ik erg van kan genieten is hoe kinderen met en zonder beperking met elkaar om gaan. De opvang is dan ook voor kinderen met en zonder (verstandelijke) beperking. Tijdens de opleiding helpende zorg en welzijn heb ik stage gelopen bij een groep kinderen met een verstandelijk beperking. Tijdens deze stage ontdekte ik dat ik er ontzettend veel voldoening van kreeg om met deze kinderen te werken. Ik heb daarna de opleiding EMB begeleider gevolgd en verdieping gegeven aan mijn opleiding. Ook de vereiste EHBO diploma is behaald. Wij hebben geen huisdieren maar wel een moestuin waar wij 4 hanen, 6 kippen en 3 konijnen. Ik woon in een ruime eengezinswoning met een afgesloten veilige tuin. Achter ons huis is een overzichtelijk hofje waar de kinderen veilig kunnen spelen. Regelmatig wandelen we naar de moestuin of bezoeken we ballorig waar de kinderen heerlijk kunnen spelen. De opvang is voornamelijk gericht op buitenschoolse of buiten KDC opvang. Waar uiteraard ook de vakantie’s en studiedagen bij horen.


Gastouder Wilma
uit Almere


Graag wil ik mij aan u voorstellen, ik ben gastouder Wilma uit Almere-Haven. Ik ben getrouwd en samen met mijn man hebben wij 4 kinderen van 13,11,10 en 6 jaar oud. Mijn oudste zoon heeft een chromosoomafwijking en is daardoor verstandelijk beperkt. Door de geboorte van mijn oudste zoon heb ik een omscholing gedaan van boekhouder naar emb-begeleider.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.