Leeftijd gastouder

4 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5

Flexibele opvang

Woonplaats

Zoetermeer

LRK registratie

Locatie

Ik ben gastouder Willy uit Zoetermeer. Ik ben 2 jaar geleden begonnen als GO bij mij thuis. Daarvoor heb ik 15 jaar gewerkt in de kinderopvang. De opleiding die ik heb gevolgd is SPW 3 en daarnaast heb ik als extra cursus uiteraard mijn EHBO diploma behaald. Verder heb ik de cursus Pyramide gedaan, dit is een cursus die gebruikt wordt bij VSO waarbij spelenderwijs d.m.v. een thema de taalontwikkeling wordt gestimuleerd. Ik ben getrouwd en wij hebben kinderen die volwassen zijn. Er is nog 1 kind thuiswonend. Ik vind het belangrijk dat de kinderen de opvang ervaren als liefdevol en sfeervol waarbij ze de opvang beschouwen als een 2e thuis. Hierbij hanteer ik de 3 R’s. Ik probeer elke dag naar buiten te gaan met de kinderen en verder knutselen,spelen zingen en dansen we en zijn we bezig met het Pyramide thema. We beginnen meestal met fruit tussen 9.00-930 waarna we in principe een buitenactiviteit gaan doen. Rond 12.00 uur eten we een boterham en wordt er even voorgelezen. Hierna gaan de kinderen die nog een middagslaapje doen naar bed. Rond 15.00-15.30 gaan we wat drinken met daarbij een crackertje o.i.d.. Hierna spelen/knutselen we tot de kinderen worden opgehaald. Op dit moment vang ik 3 jongens en 1 meisje van 3 jaar, 1 meisje van 2 jaar en 2 jongetjes van 1 jaar op. We hebben geen huisdieren. Ik woon in een eengezinswoning in een hoekhuis met een tuin. In de tuin is een vijver met vissen. De vijver is afgedekt. Ik woon in rustige buurt met aan de achterkant een doodlopende straat waardoor er niet veel verkeer is. Er is een kinderboerderij op loopafstand, achter ons huis is een pleintje met speeltoestellen en aan de andere kant is ook nog een groot veld om te spelen. Ik heb een bakfiets maar doe heel veel lopend. Ook kunnen we uitstapjes maken met de tram,dit gaat natuurlijk in overleg met de ouders. Ik heb 4 bedden (2 stapelbedden) die afgeschermd zijn. Verder is er een commode,tweeling-kinderwagen, buggy, kinderstoel, box enz. aanwezig. Ik vind het erg belangrijk om een goed lopend contact te hebben met de ouders waarbij ik aansluit op de opvoeding die de ouders hanteren.

 


Gastouder Willy
uit Zoetermeer


Ik ben gastouder Willy uit Zoetermeer. Ik ben 2 jaar geleden begonnen als GO bij mij thuis. Daarvoor heb ik 15 jaar gewerkt in de kinderopvang. De opleiding die ik heb gevolgd is SPW 3 en daarnaast heb ik als extra cursus uiteraard mijn EHBO diploma behaald.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.