Ik ben gastouder Wendy uit Apeldoorn

 

Over Gastouder Wendy uit Apeldoorn

Beste (a.s.) ouders/verzorgers, Mijn naam is Wendy,(45)getrouwd met Bernard (45) en wij zijn de trotse ouders van Yara(11) en Mathijs(9).

Meer lezen
Naam
Wendy
Leeftijd
0
Woonplaats
Apeldoorn
Geslacht
Vrouw
Relatienummer
20160526
Opvang
Opvang bij gastouder thuis
Flexibele opvang
Ja
Uurtarief
€ 5
Beschikbaar vanaf
03/09/2019
LRK registratie
Ja

Opvangmomenten

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
Ochtend
Middag
Avond
Opvangkinderen

0-1 jaar

1-4 jaar

4-12 jaar

De locatie is een benadering en niet het werkelijke adres van onze gastouder.

Beste (a.s.) ouders/verzorgers,

Mijn naam is Wendy,(45)getrouwd met Bernard (45) en wij zijn de trotse ouders van Yara(11) en Mathijs(9).Sinds 2007 ben ik gastouder en doe dit met heel veel plezier.Ik maak er elke dag weer een feestje van.Ik ben heel flexibel en de kinderen kunnen s”morgens al om 06.00 uur bij mij terecht.ook s”avonds een hapje meeeten is voor mij geen probleem.Bij ons zijn veel speeltuintjes waar ik met de kinderen graag naar toe ga.Ook de kinderboerderij is vlakbij. Bij slecht weer doen we leuke dingen binnen,zoal knutselen.verven, tekenen enz. Ook even rustig een boekje voorlezen vind ik erg leuk.Ik ben nog een beetje van de ouderwetse stempel qua eet en slaaptijden,Dit gebeurt op vaste tijden.Ik kan nog veel meer over mijzelf vertellen in dit stukje,maar doe dit liever in een persoonlijk gesprek.Je mag mij altijd bellen of mailen.

groetjes Wendy

Annuleer

Reageer op Gastouder Wendy uit Apeldoorn

 • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
 • :
  Maandag
 • :
  Dinsdag
 • :
  Woensdag
 • :
  Donderdag
 • :
  Vrijdag
 • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.