Leeftijd gastouder

29 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5

Flexibele opvang

Woonplaats

Amersfoort

LRK registratie

Locatie

Ik ben gastouder Wendy uit Amersfoort, ik ben  24 jaar. Ik ben een flexibele professionele gastouder die al geruime tijd opvang bied aan kinderen in de leeftijd van 0-12 jaar. Ik ben in het bezit van alle nodige diploma’s en certificaten; mijn EHBO voor kinderen, de beschikking van de gemeente en een bewijs van goed gedrag. Ook ben ik werkzaam geweest op een kinderdagverblijf en heb mijn studie kinderopvang volledig afgerond. Ik woon met mijn vriend in Zielhorst in een eengezinswoning met een ruime tuin. In het volledig ingerichte huis kunnen de vraagkindjes op hun gemak spelen met divers speelgoed. Ook zijn er voldoende kamers beschikbaar voor een rustmoment. Ik werk met een dagindeling zodat de kinderen weten waar ze aan toe zijn en er regelmaat in de dag terug komt.  Ik kijk naar de behoefte van ieder kind en speel daar zoveel mogelijk op in. Als een kind een dagje minder actief is, zal ik daar de activiteiten op aanpassen en rust inbouwen.  Ik vang tot max 6 kindjes op per dag. Opvang bij de gastouder moet een verlengstuk van thuis zijn dus het kind moet zich thuis voelen bij mij. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich in een rookvrije, veilige en vertrouwde omgeving kunnen ontwikkelen buitenom het dagritme is er genoeg ruimte voor leuke dingen zoals; knutselen, buiten spelen, muziek maken, voorlezen, vrij spelen etc. ook speel ik in op de seizoenen van het jaar, met kerst bijv. de kerstboom versieren en in de zomer zelf (verantwoorde) waterijsjes maken. Zodra we naar buiten kunnen gaan we naar buiten. Buiten spelen voor een kind is erg belangrijk. Een kind leren dat je respect moet hebben voor de natuur, wat voor dieren er zijn en hoe je daar mee om moet gaan. Een kind moet vooral lekker kind kunnen zijn, maar ook spelenderwijs dingen kunnen leren wat je nodig hebt om groot te worden. Ik vind het leuk dat kinderen ook zelf kunnen ontdekken wat ze leuk en makkelijk vinden. Geen één kind is hetzelfde en ieder kind is hetzelfde en ieder kind heeft een andere eigen ik. Ik laat de kinderen zoveel mogelijk zelf ontdekken en onderzoeken. Waar nodig stimuleer ik de kinderen in de ontwikkeling . Ze worden vrijer in activiteiten zodat ze zichzelf goed kunnen ontwikkelen door zelfzandig aan de slag te gaan. Doordat de kinderen elke dag in aanraking komen met verschillende materialen ontwikkelen ze nieuwe kwaliteiten. Het uurtarief van de Doerakjes Zielhorst  is 5 euro per uur. Hier zit zowel het drinken, fruit, als brood bij in. Eventueel kan u kind ook s ’avonds met ons mee eten (mits allergie) dit is tegen een meerprijs bespreekbaar. De flesvoeding en luiers verzorgen de vraagouders zelf.
Ik ben van maandag tot vrijdag geopend tijden zijn in overleg.


Gastouder Wendy
uit Amersfoort


Ik ben gastouder Wendy uit Amersfoort, ik ben  20 jaar. Ik ben een flexibele professionele gastouder die al geruime tijd opvang bied aan kinderen in de leeftijd van 0-12 jaar.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.