Ik ben gastouder Wendy uit Amersfoort

 

Over Gastouder Wendy uit Amersfoort

Ik ben gastouder Wendy uit Amersfoort, ik ben  20 jaar. Ik ben een flexibele professionele gastouder die al geruime tijd opvang bied aan kinderen in de leeftijd van 0-12 jaar.

Meer lezen
Naam
Wendy
Leeftijd
24
Woonplaats
Amersfoort
Geslacht
Vrouw
Relatienummer
20150790
Opvang
Opvang bij gastouder thuis
Flexibele opvang
Ja
Uurtarief
€ 5
Beschikbaar vanaf
12/07/2019
LRK registratie
Ja

Opvangmomenten

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
Ochtend
Middag
Avond
Opvangkinderen

0-1 jaar

1-4 jaar

4-12 jaar

De locatie is een benadering en niet het werkelijke adres van onze gastouder.

Ik ben gastouder Wendy uit Amersfoort, ik ben  24 jaar. Ik ben een flexibele professionele gastouder die al geruime tijd opvang bied aan kinderen in de leeftijd van 0-12 jaar. Ik ben in het bezit van alle nodige diploma’s en certificaten; mijn EHBO voor kinderen, de beschikking van de gemeente en een bewijs van goed gedrag. Ook ben ik werkzaam geweest op een kinderdagverblijf en heb mijn studie kinderopvang volledig afgerond. Ik woon met mijn vriend in Zielhorst in een eengezinswoning met een ruime tuin. In het volledig ingerichte huis kunnen de vraagkindjes op hun gemak spelen met divers speelgoed. Ook zijn er voldoende kamers beschikbaar voor een rustmoment. Ik werk met een dagindeling zodat de kinderen weten waar ze aan toe zijn en er regelmaat in de dag terug komt.  Ik kijk naar de behoefte van ieder kind en speel daar zoveel mogelijk op in. Als een kind een dagje minder actief is, zal ik daar de activiteiten op aanpassen en rust inbouwen.  Ik vang tot max 6 kindjes op per dag. Opvang bij de gastouder moet een verlengstuk van thuis zijn dus het kind moet zich thuis voelen bij mij. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich in een rookvrije, veilige en vertrouwde omgeving kunnen ontwikkelen buitenom het dagritme is er genoeg ruimte voor leuke dingen zoals; knutselen, buiten spelen, muziek maken, voorlezen, vrij spelen etc. ook speel ik in op de seizoenen van het jaar, met kerst bijv. de kerstboom versieren en in de zomer zelf (verantwoorde) waterijsjes maken. Zodra we naar buiten kunnen gaan we naar buiten. Buiten spelen voor een kind is erg belangrijk. Een kind leren dat je respect moet hebben voor de natuur, wat voor dieren er zijn en hoe je daar mee om moet gaan. Een kind moet vooral lekker kind kunnen zijn, maar ook spelenderwijs dingen kunnen leren wat je nodig hebt om groot te worden. Ik vind het leuk dat kinderen ook zelf kunnen ontdekken wat ze leuk en makkelijk vinden. Geen één kind is hetzelfde en ieder kind is hetzelfde en ieder kind heeft een andere eigen ik. Ik laat de kinderen zoveel mogelijk zelf ontdekken en onderzoeken. Waar nodig stimuleer ik de kinderen in de ontwikkeling . Ze worden vrijer in activiteiten zodat ze zichzelf goed kunnen ontwikkelen door zelfzandig aan de slag te gaan. Doordat de kinderen elke dag in aanraking komen met verschillende materialen ontwikkelen ze nieuwe kwaliteiten. Het uurtarief van de Doerakjes Zielhorst  is 5 euro per uur. Hier zit zowel het drinken, fruit, als brood bij in. Eventueel kan u kind ook s ’avonds met ons mee eten (mits allergie) dit is tegen een meerprijs bespreekbaar. De flesvoeding en luiers verzorgen de vraagouders zelf.
Ik ben van maandag tot vrijdag geopend tijden zijn in overleg.

Annuleer

Reageer op Gastouder Wendy uit Amersfoort

 • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
 • :
  Maandag
 • :
  Dinsdag
 • :
  Woensdag
 • :
  Donderdag
 • :
  Vrijdag
 • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.