Leeftijd gastouder

42 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5

Flexibele opvang

Woonplaats

Rijnsburg

LRK registratie

Locatie

Ik ben Veronica uit Rijnsburg. Ik ben 34 jaar. In januari 2013 ben ik begonnen als gastouder, ik wilde graag met kinderen werken en kon dit zo combineren met het huishouden. Daarvoor heb ik in kindercentra’s en bij de bso gewerkt. Ik heb de opleidingen spw 3 kinderopvang (niet afgerond), helpende zorg en welzijn gedaan. Ik heb de cursussen kinderehbo, protocol kindermishandeling (cursus), training voor kinderen met een gedragsstoornis, cursus kindercoach gevolgd. Ik woon samen met mijn zoon van 13 en een dochter van bijna 20 maanden en mijn man. We doen veel activiteiten op creatief gebied, kinderen moeten zich kunnen ontplooien en ontdekken op een leuke manier, vooral spelenderwijs. Normen en waarden zijn belangrijk. Veel knutselen, veel buiten spelen in de tuin en speeltuin. Ik heb bepaalde vaste rituelen, zoals de eet momenten en slaapmomenten. Tussendoor kijken waar de behoefte van het kind ligt. Ik heb in de 3 plus leeftijd, rond 5 kindjes per dag op dit moment in de opvang. Eind januari komt er nog een baby’tje bij. Ik heb 2 katten, die zijn eigenlijk altijd boven. Ik woon in een eengezinswoning met tuin, de kinderen slapen in de kamer van mijn oudste zoon daar staan campingbedjes (originele matrasje) spelen in de woonkamer. Het is een kindvriendelijke buurt, er zijn veel buurtkindjes. Ik heb een tuin voor de speeltoestellen of we gaan gewoon naar de speeltuin. Er zijn veel speeltuinen in de buurt waar wij regelmatig heen gaan. Ik doe alles te voet. Campingbedjes, wandelwagen wordt aangeschaft (vierlingwagen) er is speelgoed voor elke leeftijd. Mijn uurtarief is €5.50 (inclusief eten, exclusief luiers en flesvoeding). Per juni 2016 is er weer plek voor een baby.


Gastouder Veronica
uit Rijnsburg


Ik ben Veronica uit Rijnsburg. Ik ben 34 jaar. In januari 2013 ben ik begonnen als gastouder, ik wilde graag met kinderen werken.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.