Ik ben gastouder Brenda uit West Graftdijk

 

Over Ik ben gastouder Brenda uit West Graftdijk

Gastouder uit West Graftdijk met 14 jaar ervaring in de kinderopvang! Mijn naam is Brenda en ik ben ondertussen 32 jaar. Samen met mijn man Menno hebben we 2 mooie dochters Floortje van 7 jaar en Maud van 3 jaar.

Meer lezen
Naam
Brenda
Leeftijd
0
Woonplaats
West Graftdijk
Geslacht
Vrouw
Relatienummer
20150047
Opvang
Opvang bij gastouder thuis
Flexibele opvang
Ja
Uurtarief
€ 5
Beschikbaar vanaf
09/07/2019
LRK registratie
Ja

Opvangmomenten

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
Ochtend
Middag
Avond
Opvangkinderen

0-1 jaar

1-4 jaar

4-12 jaar

De locatie is een benadering en niet het werkelijke adres van onze gastouder.

Gastouder uit West Graftdijk met 14 jaar ervaring in de kinderopvang! Mijn naam is Brenda en ik ben ondertussen 32 jaar. Samen met mijn man Menno hebben we 2 mooie dochters Floortje van 7 jaar en Maud van 3 jaar.

Ik werk alweer 14 jaar in de kinderopvang met heel veel plezier en heb besloten om vanaf nu ook Gastouder te worden! Ik heb er voor gekozen om nu als gastouder te werken omdat ik het tijd vond voor meer! Met heel veel plezier werk ik in de kinderopvang, maar door de jaren heen heb ik gemerkt dat er veel vragen komen van ouders, en dat er meer behoefte is naar persoonlijk contact.
Alle ervaringen en methodes die ik in de kinderopvang heb meegemaakt mag ik nu helemaal zelf in de huiselijke sfeer passen! Ik ben erg creatief en hou er van om in thema’s te werken. Dit doe ik door middel van de nodige knutsels (Vind het leuk om sensomotorisch bezig te zijn… ook wel het ontdekken van alle zintuigen), liedjes zingen, boeken lezen (Heb ook een cursus boekstart gevolgd), en natuurlijk lekker veel buiten zijn! Sinds kort heb ik een bakfiets en kunnen we lekker naar het bosje, picknicken of naar de kinderboerderij om nieuwe dingen te ontdekken! Ook zijn we samen een moestuintje gestart! Het eerste jaar maar samen de zaadjes planten en alles op zien komen is een hele belevenis! Als we straks samen de aardbeitjes en komkommers op kunnen eten is het helemaal geweldig!

Verder bied ik de kinderen een warme plek waarbij ze alle ruimte hebben om zichzelf te zijn. Door de kleinschaligheid heb ik alle tijd om kinderen op verzoek te voeden en te luisteren naar wat de kinderen echt willen!

Het lijkt me ontzettend leuk om mijzelf tijdens een gesprek persoonlijk te kunnen voorstellen.

Lieve groet Brenda

Annuleer

Reageer op Ik ben gastouder Brenda uit West Graftdijk

 • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
 • :
  Maandag
 • :
  Dinsdag
 • :
  Woensdag
 • :
  Donderdag
 • :
  Vrijdag
 • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.