Leeftijd gastouder

47 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5

Flexibele opvang

Woonplaats

Harderwijk

LRK registratie

Locatie

Ik ben gastouder Tinie uit Harderwijk. Ik ben 40 jaar oud. Getrouwd en moeder van 2 kinderen(meisje van 6 jaar en jongen van 5). Ik ben nu ongeveer 4 jaar gastouder, eerst deed ik het 3 dagen in de week en werkte ik nog 2 dagen buitenshuis. Maar ik vond het zo  leuk dat ik nu 5 dagen in de week met plezier als gastouder werk. Ik ben in  het bezit van een geldig EHBO certificaat en heb ik de basiscursus gastouder, de cursus meldcode huiselijk geweld  de cursus opvoeden en ontwikkelen, cursus kindermishandeling en persoonlijke verzorging ,en hygiene, en de cursus communiceren met ouders afgerond. Ik vind  Regelmaat ,Reinheid en Rust erg belangrijk binnen de opvang. Ook vind ik het heel belangrijk dat een kind gewoon lekker kind moet kunnen zijn. Ik ga d’r vaak op uit met mijn kindjes. Lekker wandelen of naar de speeltuin. Ik woon lekker overal dichtbij. Ook gaan we regelmatig naar de dierenweide met de bakfiets. U kind draait hier gewoon mee in ons gezin. Dat vind ik ook het leuke aan gastouder opvang. Ik probeer me zoveel mogelijk aan u ritme te houden zodat het kindje een vertrouwd gevoel krijgt. De kindjes slapen ook apart op een kamer. Dat geeft de kinderen meer rust.

We knutselen ook regelmatig en ik werk met een programma dat kinderen op een leuke speelse wijze dingen leert door middel van cd’s, dvd’s, spelletjes enz leert het kind kleuren, vormen, jaargetijde enz. Het is bewezen dat kinderen die aan zo’n programma hebben mee gedaan ook echt een voorsprong hebben op de kleuterschool. Het is niet alleen leerzaam maar ze vinden het ook erg leuk.
Wij hebben een hond Lana. Een schat van een beestje. Maar natuurlijk laat ik d’r nooit alleen met de kinderen. Ze moet dan ook de bench in als ik even een kindje op bed aan het leggen ben. Ons huis is natuurlijk ook aangepast en goedgekeurd door de ggd en door verschillende gastouder bureaus. Mijn tuin is voorzien van kunstgras ook staat er een trampoline, glijbaan enz. Ook binnen hoeven ze zich niet te vervelen. Er is echt voor iedere leeftijd leuk speelgoed. Ik wissel het speelgoed ook regelmatig om zodat het voor de kinderen leuk blijft.
Mijn uurtarief is 5 euro. Daar zit ontbijt, lunch, drinken, fruit en tussendoortje bij in. Luiers en flesvoeding niet. Wilt u meer info kunt u mij altijd een mailtje sturen.

Gastouder Tinie
uit Harderwijk


Ik ben gastouder Tinie uit Harderwijk. Ik ben 40 jaar oud. Getrouwd en moeder van 2 kinderen(meisje van 6 jaar en jongen van 5). Ik ben nu ongeveer 4 jaar gastouder.  

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.