Naam gastouder
Tinie

Leeftijd gastouder
0 jaar

Woonplaats
Harderwijk

Geslacht
Vrouw

Opvang
Opvang bij gastouder thuis

Flexibele opvang

Uurtarief
€ 6

Beschikbaar vanaf
27/08/2019

LRK registratie

Ik ben gastouder Tinie uit Harderwijk. Ik ben in 2009 begonnen als GO na de geboorte van mijn kleinkind. Voordat ik GO ben geworden ben ik als administratief medewerkster werkzaam geweest. De opleidingen die ik heb gevolgd zijn MAVO, MBO-2 en computercursussen. Verder heb ik een EHBO cursus gevolgd, de cursus Meldcode kindermishandeling, kinderen en emotie en nu volg ik de cursus KIKI, educatie voor opvang BSO. Ook ben ik een erkend leerbedrijf. Ik woon samen met mijn partner en heb geen thuiswonende kinderen meer. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich bij mij veilig, vertrouwd en thuis voelen. Ik ga uit van de behoeftes van de kinderen maar het zijn vooral spelletjes, dansen, zingen , voorlezen, buiten spelen. Het is geen verplichting maar ik merk dat vooral het dansen en samen zingen leuk wordt gevonden. Om de ontwikkeling te stimuleren spelen we o.a. met Loco. Bij de Kiki training die ik volg zijn we bezig met kleuren /letters herkennen, woordjes leren en veel voorlezen waarbij hun woordontwikkeling wordt gestimuleerd. Afhankelijk van de aankomst van de kinderen gaan we om 10.00 fruit eten en iets drinken. Om 12.00 uur eten we brood en daarna gaan de kinderen die nog een middagslaapje om 13.30 uur naar bed. Om 15.15 drinken we weer wat en daarna wordt er gespeeld en gaan we als het weer het toelaat in ieder geval naar buiten. Op dit moment het 8 meisjes en 3 jongens in de opvang in de leeftijd van 0-8 jr.

We hebben 2 poezen die veel buiten zijn maar ook als ze binnen zijn gaat dit prima samen.

Ik woon in een hoekhuis in een veilige woonomgeving. Naast ons huis is een speeltuin en voor ons huis bevindt zich een plein en een grasveld met een klimrek, voetbalveld en een basketbalpaal.

Aan de voorkant van ons huis is een tuin en een overdekte oprit waar een zandbak is geplaatst en waar fietsjes, een driewieler en een wip-wap aanwezig is. Van de achtertuin wordt eigenlijk weinig gebruik gemaakt. Het plein aan de voorkant wordt door de kinderen veel interessanter gevonden.

 

Ik heb een bakfiets, gewone fiets en een auto.

Ik bezit een 4-persoons kinder/wandelwagen, een gewone kinderwagen een buggy, ledikant,box en kinderstoel

In ons huis is een hoek speciaal ingericht voor de kinderen. Verder heb ik een face-book pagina. Fruit, brood, drinken en luiers hoeft niet door de ouders meegegeven te worden hier zorg ik zelf voor.

 

Locatie

Dit adres is een benadering en niet het daadwerkelijke adres van onze gastouder


Opvang 0 - 1 jaar

Opvang 1 - 4 jaar

Opvang 4 - 12 jaar

Opvangmomenten in de week
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.