Leeftijd gastouder

4 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 6

Flexibele opvang

Woonplaats

Harderwijk

LRK registratie

Locatie

Ik ben gastouder Tinie uit Harderwijk. Ik ben in 2009 begonnen als GO na de geboorte van mijn kleinkind. Voordat ik GO ben geworden ben ik als administratief medewerkster werkzaam geweest. De opleidingen die ik heb gevolgd zijn MAVO, MBO-2 en computercursussen. Verder heb ik een EHBO cursus gevolgd, de cursus Meldcode kindermishandeling, kinderen en emotie en nu volg ik de cursus KIKI, educatie voor opvang BSO. Ook ben ik een erkend leerbedrijf. Ik woon samen met mijn partner en heb geen thuiswonende kinderen meer. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich bij mij veilig, vertrouwd en thuis voelen. Ik ga uit van de behoeftes van de kinderen maar het zijn vooral spelletjes, dansen, zingen , voorlezen, buiten spelen. Het is geen verplichting maar ik merk dat vooral het dansen en samen zingen leuk wordt gevonden. Om de ontwikkeling te stimuleren spelen we o.a. met Loco. Bij de Kiki training die ik volg zijn we bezig met kleuren /letters herkennen, woordjes leren en veel voorlezen waarbij hun woordontwikkeling wordt gestimuleerd. Afhankelijk van de aankomst van de kinderen gaan we om 10.00 fruit eten en iets drinken. Om 12.00 uur eten we brood en daarna gaan de kinderen die nog een middagslaapje om 13.30 uur naar bed. Om 15.15 drinken we weer wat en daarna wordt er gespeeld en gaan we als het weer het toelaat in ieder geval naar buiten. Op dit moment het 8 meisjes en 3 jongens in de opvang in de leeftijd van 0-8 jr.

We hebben 2 poezen die veel buiten zijn maar ook als ze binnen zijn gaat dit prima samen.

Ik woon in een hoekhuis in een veilige woonomgeving. Naast ons huis is een speeltuin en voor ons huis bevindt zich een plein en een grasveld met een klimrek, voetbalveld en een basketbalpaal.

Aan de voorkant van ons huis is een tuin en een overdekte oprit waar een zandbak is geplaatst en waar fietsjes, een driewieler en een wip-wap aanwezig is. Van de achtertuin wordt eigenlijk weinig gebruik gemaakt. Het plein aan de voorkant wordt door de kinderen veel interessanter gevonden.

 

Ik heb een bakfiets, gewone fiets en een auto.

Ik bezit een 4-persoons kinder/wandelwagen, een gewone kinderwagen een buggy, ledikant,box en kinderstoel

In ons huis is een hoek speciaal ingericht voor de kinderen. Verder heb ik een face-book pagina. Fruit, brood, drinken en luiers hoeft niet door de ouders meegegeven te worden hier zorg ik zelf voor.

 


Gastouder Tinie
uit Harderwijk


Ik ben gastouder Tinie uit Harderwijk. Ik ben in 2009 begonnen als GO na de geboorte van mijn kleinkind. Voordat ik GO ben geworden ben ik als administratief medewerkster werkzaam geweest.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.