Naam gastouder
Tanja

Leeftijd gastouder
0 jaar

Woonplaats
Alphen aan den Rijn

Geslacht
Vrouw

Opvang
Opvang bij gastouder thuis

Flexibele opvang

Uurtarief
€ 5

Beschikbaar vanaf
08/10/2019

LRK registratie

Ik ben gastouder Tanja uit Alphen aan den Rijn

Ik ben Tanja en ben 39 jaar. Samen met mijn vriend Sam (43 jaar) hebben wij 3 kinderen (14,12 en 9 jaar) en wonen in Alphen aan den Rijn in een kindvriendelijke buurt. De buurt biedt mogelijkheden om heerlijk buiten te spelen.

Ik ben nu 6 jaar gastouder en doe dit met veel plezier. In 1997 heb ik mijn diploma Leidster Kindercentra behaald en heb gewerkt op kinderdagverblijf en BSO.

Ik ben gastouder geworden omdat het kleinschalig is en je de kinderen hierdoor meer individuele aandacht kan geven. Ik vang kinderen op van 0 tot 4 jaar en dat zijn dan 2 tot 5 kinderen per dag. We spelen graag buiten en knutselen (ook voor vader- en Moederdag, feestdagen en wisseling van de seizoenen), tekenen, puzzelen, lezen boekjes, zingen liedjes en spelen vrij.

Mijn doel is de kinderen een leuke opvang te bieden en dat zij zich thuis voelen en zichzelf kunnen zijn. Zij moeten zich welkom voelen en met plezier kunnen spelen. Ook is het belangrijk dat er tussen de ouders en mij goed overleg is over het kind, zodat ik de wensen zoveel mogelijk kan nakomen zoals eten en ritmes.

Naast mijn diploma Leidster Kindercentra ben ik ook in het bezit van KinderEHBO die ik iedere 2 jaar moet herhalen.

Zijn er nog vragen dan hoor ik dat graag…

groetjes Tanja

Locatie

Dit adres is een benadering en niet het daadwerkelijke adres van onze gastouder


Opvang 0 - 1 jaar

Opvang 1 - 4 jaar

Opvang 4 - 12 jaar

Opvangmomenten in de week
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.