Leeftijd gastouder

56 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5

Flexibele opvang

Woonplaats

Deventer

LRK registratie

Locatie

Ik ben Gastouder Susan uit Deventer. Ik ben sinds 2009 gastouder. Hiervoor was ik voornamelijk huismoeder en overblijfmoeder. Daarvoor heb ik ook nog in de zwakzinnigenzorg gewerkt. Om gastouder te worden heb ik de opleiding NDGO afgerond. Verder ben ik ook nog creatief therapeute en verpleegkundige. Ik heb in het begin van mijn carrière als gastouder een introductiecursus gevolgd. Nu houd ik mezelf up-to-date door op opvoedkundige bladen/sites te kijken. Mijn interesse ligt er nog om de cursus Kindercoach te volgen. Ik heb zelf 2 kinderen in de leeftijd van 14 en 18 jaar. Mijn kinderen ‘helpen’ mij soms bij de opvang. Het doen van spelletjes met de kinderen bijvoorbeeld. Het meest belangrijk vind ik dat de kinderen zich hier thuis voelen. Ik ben een echt buitenmens. Maar ik vind het ook leuk om spelletjes te doen, te knutselen, etc.. Welke activiteiten ik doe, is afhankelijk van de mogelijkheden van de dag (bijvoorbeeld leeftijd kinderen). Ik kijk zo min mogelijk televisie. Mijn dagritme is afhankelijk van hoe de dag loopt. Maar mijn dagschema ziet er globaal als volgt uit: 9.00u boodschappen/wandelen, 9.30u fruit, daarna spelen, 11.30u broodje eten, vervolgens slapen of activiteit met de kinderen die niet slapen. Na het slapen halen we de kinderen van school, 14.30u koekje eten, daarna naar de speeltuin of spelen in de achtertuin of binnen spelen. Op dit moment heb ik 9 kinderen in de opvang in de leeftijd van 1 en 6,5 jaar. Ik heb 2 grasparkieten in de woonkamer. De kinderen komen hiermee niet in aanraking. Ik zeg altijd ‘’Dat is hun huis en daar gaan wij niet naar binnen’’. Ik woon in een jaren 30 tussenwoning met vloerverwarming. Ik woon in een kindrijke buurt met speeltuintjes dichtbij de woning. Maar naast de speeltuintjes, maak ik ook geregeld gebruik van mijn achtertuin om te spelen. Voor kleine uitstapjes buiten de deur ga ik geregeld naar: een speeltuintje, het Brinkgrever terrein (diertjes voeren, bladeren/eikels zoeken), vogeleiland of boodschappen doen. Ik doe alles lopend. Tijdens de opvang heb ik de beschikking tot de volgende materialen: box, buggy, ledikanten, speelgoed, kinderstoelstoel, wipstoel, etc.. Ik ben een flexibele gastouder waarbij in overleg heel veel kan(veranderingen).


Gastouder Susan
uit Deventer


Ik ben Gastouder Susan uit Deventer. Ik ben sinds 2009 gastouder. Hiervoor was ik voornamelijk huismoeder en overblijfmoeder.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.